Пътно-транспортни произшествия в старозагорско през уикенда

За пътно-транспортни произшествия в старозагорско през уикенда, съобщиха за ЗАРАТА от полицията

На 19.11.2021 г., около 15:10 ч., в с.Шейново, общ.Казанлък на кръстовището на ул.“Шипка“ с ул.“Освобождение“ е настъпил пътен инцидент между л.а.“Фолксваген“, управляван от 32-годишен водач и л.а.“Мерцедес“, управляван от 43-годишен водач. По първоначална информация от удара са настъпили значителни материални щети, няма пострадали лица. Двамата водачи са тествани за употреба на алкохол с техническо средство. Резултатът за водача на Мерцедеса е отрицателен, за водача на Фолксвагена е отчетен резултат под 0.6 промила. В РУ-Казанлък е образувано досъдебно производство по чл.343, ал.1, б. “а “ от НК.
На 19.11.2021 г., около 20:50 ч., в с. Трояново, общ. Раднево е настъпил пътен инцидент между л.а.“Пежо“, управляван от 50-годишен водач и автомобил „Тойота“, управляван от 46-годишен водач. По пъроначална информация от удара са реализирани незначителни щети по двете МПС. Водачите са тествани за употреба на алкохол с техническо средство. Отчетен е отрицателен резултат за водача на Тойотата. За водача на Пежото е отчетен резултат над 1.2 промила. Срещу него в РУ-Раднево е започнато бързо производство по чл.343б, ал.1 от НК.
На 20.11.2021г. в с.Средно Изворово, общ.Казанлък, е настъпил пътен инцидент, при който л.а.“Ауди“, управляван от 44-годишен мъж, блъска 51-годишна пешеходка. По първоначална информация пешеходката е получила е фрактура на крак, без опасност за живота, получила е медицинска помощ. Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което отчело по-малко от 0.3 промила. Образувано е досъдебно производство по чл. 343, ал. 1 б. „б“ от НК.
На 21.11.2021 г., около 19:30 ч., по път II-55 в Проход на републиката в посока от гр. Гурково към гр.Велико Търново е настъпил пътен инцидент, при който влекач „Daf“ с прикачено към него полуремарке, с водач 50-годишна жена, се е преобърнал странично на пътното платно по посока на движението си. По първоначална информация водачката и 52-годишен пътник в превозното средство, са оставени за наблюдение в болнично заведение с натъртвания по тялото, без опасност за живота. Водачката е тествана за употреба на алкохол с техническо средство, резултатът е отрицателен.

На 21.11.2021 г., около 16:10 ч., в гр. Стара Загора в близост до бул. „България“ е настъпил пътен инцидент между л.а. “ВАЗ”, управляван от 63-годишен водач и л.а. „Пежо“, управляван от 34-годишна жена. По първоначална информация от удара водачката на л.а „Пежо“ е с натъртвания, обслужена е амбулаторно и е освободена, без опасност за живота. Водачите са тествани за употреба на алкохол, резултатите са отрицателни. В сектор „Пътна полиция“ е съставен АУАН и издаден протокол за ПТП с пострадали лица.


image0 (9K)