Рано днес – опит за подкуп на полицаи и катастрофа в Стара Загора

Рано днес е имало опит за подкуп на полицаи и катастрофа в Стара Загора, съобщиха за ЗАРАТА от полицията

На 14.11.2022г. в 7.39 часа е получено съобщение за пътнотранспортно произшествие на пътя Стара Загора-Раднево, след село Могила, посока Сърнево. По първоначална информация същото е между л.а. „Опел“, микробус, автобус и л.а.“БМВ“. Пострадали са водачите на Опела и на микробуса. Оказва им се медицинска помощ. Водачите са тествани за употреба на алкохол, отчетен е отрицателен резултат. Временно движението по път II-57 Стара Загора – Раднево в участъка Могила – Сърнево е ограничено. Движението се осъществява по път II-57 Могила – Калитиново – път II-66 Стара Загора – Нова Загора и обратно. От Раднево – път III-5701 Сърнево – Пшеничево – Хан Аспарухово – Подслон – път II-66. На място има полицейски екип.

На 14.11.2022г., в 00:30 ч., в гр.Стара Загора, на бул.“М.М.Кусев“, екип на Първо РУ Стара Загора спрял за проверка 54-годишен мъж. В хода на същата, мъжът подхвърлил банкнота с номинал 100 лв в полицейския автомобил. Образувано е бързо производство по чл.304а от НК. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура-Стара Загора.

Вчера, на 13 ноември, в 22:40 ч., в гр.Стара Загора на ул.“Капитан Петко Войвода“, пак е имало опит за подкуп. Екип на Второ РУ-Стара Загора спрял за проверка л.а.“Опел“. В хода на същата водачът на автомобила -27-годишен мъж, оставил банкнота с номинал 10 лв в полицейския автомобил. Образувано е бързо производство по чл.304а от НК. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура- Стара Загора.


image0 (9K)