Салон за красота „Бони – стил“ е вече на 15 години

Да създаваш 15 години красота е наистина изумително. Трябва да си докоснат от магията на доброто и на твореца, за да подаряваш красота, самочувствие, финес.

В „Бони – стил“ магията явно е в стихията си, защото те не само са професионалисти в работата си, а обучават и други таланти, за да умножават красотата в света на всички ни.

Заслугата за последното е на собственичката на салона и инструктор по фризьорство – Бонка Пейчева. Курсистите й овладяват различни техники на подстригване, тънкости при оформяне на прически – официални и ежедневни, поставяне и поддръжка на екстеншъни, колористика и други. Салонът издават легитимни дипломи, които са признати във всички държави от Европейския съюз. Обучението е с продължителност 220 учебни часа – теория и практика, а часовете са в удобно за курсистите време. Предлага се и индивидуално обучение.

Бонка Пейчева е обучила до момента 60 курсисти и 30 от тях са вече техни колеги. Така се създава градивна конкуренция, която ти помага да израстваш самият ти и да се усъвършенстваш.

„Така зная, че има нещо, което оставям след себе си. Чувствам се удовлетворена“ – казва г-жа Пейчева.

В салон за красота „Бони – стил“ на адрес Стара Загора, ул. „Света Богородица“ 96, ще Ви предложат още:

Фризьорство – пълна гама от услуги – подстригване, боядисване, прически, възстановяващи и подхранващи терапии за косата. Работи се само с професионалните материали на италианската фирма “Brelil”.

Маникюр – оформяне на маникюр и педикюр, ноктопластика, изграждане с гел и гел-лак, декорация по желание на клиента, поставяне на камъни Swarovski‎.

Екипът се състои от: Бонка Пейчева, помощник-фризьор Ивона Динева, гримьор – Зузана Панчева, маникюрист – Мариета Георгиева и разбира се малките талисмани на „Бони-стил“ – Ивон и Димитър, които помагат на мама Зузана и баба Бони.

Днес „Бони-стил“ празнува, а заедно със салона за красота празнуват стотиците му клиенти – за това, че го има, че има на кого да се доверят за професионална грижа и сигурен желан резултат. Телефонът за връзка е: 089 704 8420

Да пожелаем на „Бони – стил“ успех в едно не леко време и бъдеще още десетилетия!


image0 (9K)