Сашо Димитров – единственният бивш треньор на Берое посрещнат и изпратен с освирквания под Аязмото

Бившят треньор на Берое и сегашен на Локомотив (Горна Оряховица) Александър Димитров вероятно в съботната вечер е имал смесени чувства на стадиона под Аязмото.
Воденият от Димитров Локомотив измъкна победи с 3:2 при гостуването си на Берое, но съвсем очаквано треньорът им въобще не беше приет радушно от старозагорските фенове. Както е известно Сашо Димитров води Берое за 3,5 месеца и успя да настрои голяма част от феновете срещу себе си по ред причини, е има и такива които го харесват, но болшинството не питаят добри чувства към него и до ден днешен. Младият специалист ще се запомни в Стара Загора и с това, че вероятно ще остане единственният бивш наставник на Берое който е посрещнат и изпратен с освирквания и обиди. Други бивши наставници също са водили отбори срещу Берое например като Илиан Илиев , но той бе аплодиран, както и националния селекционер Петър Хубчев.

По време на мача всички на стадиона видяха че Димитров за разлика от всички свои колеги които са гостували не излезе нито за миг от резервната скамейка край тъчлинията да напътства своите футболисти. Е вярно че в началото на мач валеше дъжд, но по късно се изваля, но треньорът на Локо продължаваше да не излиза от скамейката за резерви. И накрая дали заради лошото време или друга причина Александър Димитров даде задължителното си интервю за Диема в тунела на стадиона, а не на пистата.


image0 (9K)