Силиконовата Жулиета на Фермата срещу класата на предаването

Риалити предаването Фермата: Нов свят в тазгодишния сезон прекрачи първоначално зададените си параметри. Идеята му да остави участниците в условията за живот на нашите предци 100 години назад доста се промени с екстрите, които бяха дадени на част от фермерите.

В това все още няма нищо лошо, все пак продуцентите търсят нови решения и най-важното – рейтинг.

Но…

Поне в това шоу нямаше пошлост. Този сезон обаче продукцията разреши доста волности, които можеше да спести на зрителите, дори и те да са се случили по време на записите. Да, очевадното е, че сексът продава…

Лют спор във “Фермата” за жриците на любовта

Подрастващите с удоволствие гледаха първите издания на формата, научаваха много за българската история, за традициите ни, виждаха как хора от града привикват към земеделския труд и придобиват разнородни умения. Забавляваха се с дуелите и виждаха на какво е способна човешката воля. И в този сезон го има и тези неща никак не са малко – за радост.

Ромео направи решителна крачка към Жулиета във Фермата

Но как да оставиш едно 10-годишно дете, например, да гледа как Паулина Ванегас демонстративно разхожда силиконовия си бюст с поставени две черни лепенки. Голямо закриване на напомпаната гръд! Ако на нея толкова ѝ е умът, защо това трябва да се показва в епизодите? Нейната голота е навсякъде и по всяко време.

Защо беше разрешено на новосъздадената двойка Красимир и Паулина да се усамотят, „за да се сдобрят“ и камерите да ги наблюдават.

Ей такива въпроси развалят доброто впечатление от предаването.


image0 (9K)