Съдбата те пази, защото любовта е сляпа

Алена отговаря на писмо

Пише ти едно наранено момиче. Помогни ми, моля тe!

Разказах ти преди време за моята любов, за приятеля ми и за мъжа, в когото се влюбих. Е, всичко беше добре, приключих с дългогодишната си връзка. Не го понесе лесно, много страда и правеше опити да се съберем. Казах му, че не го обичам и искам да продължа живота си. Не му казах, че съм влюбена в друг, реших да му го спестя. И така отидох да живея при мъжа, с когото имаме голяма разлика, ти ми каза, че не е фрапираща.

[ad id=“225664″]

Бях много щастлива, разбирахме се. Докато един ден той не ми каза, че не може да продължи, защото са приятели с бившия ми, вижда го всеки ден, не може да го погледне в очите, срамува се, направил е грях и иска да си изкупи вината, като спре да се вижда с мен.

Опитах се да го разбера, да се поставя в неговото положение, но не мога. Егоистично ли е това, че не разбирам защо за него е по-важно как ще изглежда пред света и приятелите си, като е с мен, като го подкрепям и давам цялата си любов. Събрах си багажа, прибрах се в моята квартира, която за щастие не бях освободила. Обичам го, но не разбирам защо не може да преодолее егото си. Започвам дори да се съмнявам дали изобщо ме обича… нали, когато обичаш някого, ти не се отказваш от него?

Това моето наказание ли е за начина, по който постъпих с другото момче? Лошо ли постъпих, като не го обичам, да продължа напред? Толкова много се влюбих в този мъж с ясното съзнание, че ще страдам. Какво да правя? Да се опитам ли да се боря за нас или да заключа любовта си към него дълбоко в моето сърце?

[ad id=“236993″]

Ще срещна ли моя принц, моята половинка, която ще излекува разбитото ми сърце?

Срещам други мъже, никой не ме интересува, сравнявам ги с него, липсват ми ръцете му, очите, усмивката, защо е толкова сложно? Имаш ли отговор, който да ми даде сили да се справя?

Нищо не ми помага. Приятелките ми, майка ми всички ми казват да го забравя, че не е за мен, не ме заслужава, но не знам защо имам нужда от твоя отговор.

[ad id=“236999″]

Алена отговаря:

Нямаш нужда от моя отговор, а се надяваш, хваната като удавник за сламка, все пак да ти дам съвет как да се съберете отново.

Никой не ти е виновен за случващото се. Решаваш и заминаваш зад граница, въпреки че може да е било с майка ти, без да ти е заложено. Нямаш нито една вибрация, която да го позволява, така че докато си зад граница, ако не се вземеш в ръце и не следваш отредения ти път, постоянно ще се проваляш. А когато се върнеш в родината си, неуспяла да се установиш зад граница и да намериш мястото си, зад теб ще са много невъзвратимо загубени години.

[ad id=“237001″]

Обвързваш се с един партньор, след него – с друг, но забравяш удобно или чувствата ти замъгляват това, което няма как да не съм ти писала – до твоята 29-а година в долна граница и до 35-ата в горна граница имаш наложена Съдбовна забрана за брак, която си длъжна да спазиш, ако искаш животът ти да не премине през агонизиращ брак и развод. Сама си отговори още колко години ти остават до долната граница, след която имаш право да мислиш за сериозна връзка, с бъдеще? И защо това неистово желание да имаш мъж до себе си на всяка цена, въпреки че си в пълно противоречие със заложеното ти от Съдбата? За мен отговорът си остава загадка. Заминала си – учи, започни работа, като завършиш, стабилизирай се, а истинската любов и бракът, а не временните припламвания ще дойдат, когато ти е отредено.

[ad id=“238430″]

След като тези двама мъже са се появили в живота ти в периода ти на Съдбовна забрана за брак, Съдбата те пази от още по-тежки драми, затова си се разделила и с двамата. И ето го отговора ми, който едва ли ще ти даде сили, но е единствено правилният. Забрави за мъжете, забрави за познанствата, в които търсиш бъдещо стабилно партньорство, дори и да имаш чувства към някого. Бъди сигурна, че са временни. Имай си компания, с която да излизаш и да ти е приятно, но не и сериозна връзка. Всяка следваща ще бъде свързана с още по-големи психически сривове за теб. А ако въпреки казаното от мен решиш да се задомиш напук на Съдбата, разводът ще се стовари с цялата си зла мощ върху теб точно когато не го очакваш, дори и да имаш деца, само защото си избрала погрешния път.

Запомни, наказанията от Съдбата и в отношенията с хората си печелиш сама с неразумните си действия. Дали ще си в чужбина или в България, Съдбовната ти забрана за брак е в сила и от нейните изисквания няма къде да избягаш, но инатът ти вреди, а ти отказваш да чуеш не само мен, а и интуицията си. Моите съвети са тези, крайни и категорични, оттук насетне можеш да си помогнеш или провалиш само ти.
Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)