Съпругата на принц Хари отказа да присъства на важно събитие

Съпругата на британския принц Хари – Меган Маркъл , която вече носи титлата херцогиня на Съсекс, е получила покана да бъде почетен гост на церемонията за телевизионните награди „Еми“ през септември. Тя обаче я е отклонила „учтиво“, съобщава изданието „Контактмюзик“.

[ad id=“225664″]

Меган Маркъл, която беше актриса в САЩ, е била поканена на бляскавата проява за своеобразно сбогуване със сериала „Костюмари“. Благодарение на него тя стана известна. Смята се, че съпругата на принци Хари учтиво е отклонила поканата, защото церемонията за телевизионните награди „Еми“ не отговаряла на новата й роля на кралска особа.

Надявахме се Меган да присъства на церемонията като начин да се сбогува със сериала, колегите и почитателите си. Въпреки направеното предложение, херцогинята на Съсекс няма да присъства на проявата„, е заявил неназован източник, цитиран от вестник „Сън“.

Меган Маркъл играеше Рейчъл Зейн в сериала „Костюмари“ от 2011-а до 2017 година, когато оповести, че се отказва от актьорската си кариера, за да се фокусира върху „по-значими каузи„, припомня „Контактмюзик“.

[ad id=“263680″]

Наградите „Еми“ – телевизионният еквивалент на филмовите „Оскар“-и, ще бъдат раздадени на 17 септември на церемония в театър „Майкрософт“ в Лос Анджелис.


image0 (9K)