С бетинг функции ни впечатли Betano, когато стъпи на българския пазар

вторник, 11 януари 2022, 14:00 ч.

Онлайн букмейкърът Betano e поредният, който предлага хазартни услуги на българския пазар. Доставчикът на онлайн залагания бързо впечатли феновете на спортни залагания със своите бетинг функции. В експертното ревю за Бетано Нострабет вие може да получите пълна информация за хазартните предложения на компанията, като в този материал ще акцентираме внимание върху полезните функции при спортните залози, които са в плюс за залагащите и може да им помогнат да направят по-големи печалби.

Опцията Кеш аут е налична за играчите в Betano

Една от най-полезните бетинг функции в онлайн букмейкърите е Кеш аут и Бетано я предлага за играчите. Възможността за спиране на залога по желанието на потребителите предвид предлаганата печалба от букмейкъра е много добра. Когато имате фиш права колонка и той върви добре, а до спечелването му остават няколко селекции с ниски коефициенти, то може да приложите Кеш аут и да затворите залога си. Вие няма да вземете максималната печалба, но все пак ще приберете добра сума пари и няма да рискувате някоя от последните селекции във фиша ви да ви издъни. Betano предлага на клиентите си добър кеш аут, който разбира се е съобразен с оставащите коефициенти във фиша ви. Наличието на тази функция ви позволява и да прекратите залога си, когато той не върви никак добре. Може би няма да успеете да избиете заложената от вас сума, но все пак ще вземете някакви пари, с които е възможно да изградите нов фиш и да спечелите.

Пряко предаване и други бетинг функции очакват потребителите

В Бетано всички играчи с регистрация и баланс по сметката може да се възползват от функцията Пряко предаване – известна като live streaming. В реално време може да гледате спортни събития директно в сайта на букмейкъра. Това може да ви помогне да направите по-добри залози, тъй като следите на живо развоя на играта. Освен това не е нужно да търсите линк в интернет за предаването на събитието, тъй като в букмейкъра само с един клик може да се насладите на срещата с картина с добро качество.

Изброените до този момент бетинг функции са характерни за почти всички букмейкъри и са познати на българските играчи. Бетано обаче впечатлява с други нестандартни предложения при онлайн залаганията. В букмейкъра имате опцията Купони за залагания, в която се селектират няколко спортни събития. На избраните селекции от Betano може да направите залог на по-добри коефициенти. В някои букмейкъри тази функция е позната под името „Boost“.

Специалните Бетано Мисии също са друга функция, която е доста любопитна за залагащите. Много иновативна идея на букмейкъра е да предложи за всеки клиент различни мисии, които са базирани на неговата активност в сайта и интересите към залаганията. Доставчикът на залагания ще ви предложи специални пазари на някои спортни събития, на които вече сте правили залози – например мачове от Висшата лига или тенис събития от Големия шлем и т.н.

В заключение, Betano има и Специални залози. На спортове като футбол, тенис и баскетбол ще намерите много специални селекции с атрактивни коефициенти. Ние направихме преглед на специалните предложения на австрийския букмейкър и установихме, че най-много от тях са налични за най-популярния спорт в света – футбол.

Източник: http://www.bnews.bg/


image0 (9K)