Таксиметров шофьор беше закопчан днес

Таксиметров шофьор беше закопчан днес близо до пиаца за таксита в Бургас. Случилото се, както и снимки от инцидента са публикувани във фейсбук групата „Шофьори Бургас“ и предизвика бурна полемика сред потребителите на социалната мрежа.

[ad id=“225664″]
От коментарите става ясно, че на стоянката, отредена за таксиметровите коли, не е имало място и арестуваният таксиметров шофьор е спрял наблизо, но на неразрешено за това място. Идва патрул и му съставя акт за неправилно паркиране. А какво се случва след това, става ясно от коментарите и най-вече от включилия се в тях потърпевш. Ето и част от казаното лично от него:

„Аз съм човека с белезниците…. Нарушението си е нарушение и забележки относно съставения фиш нямам! Проблема дойде след мой въпрос относно спирането, когато такси стоянките са заети от други автомобили! Тогава започна наглото държание от полицая и заплахите за арест!

Аз не съм оспорвал. Нарушил съм-глобен съм….. Попитах само защо плащаме на общината за работни места (стоянки), като не можем да ги ползваме ежедневно! И се започнаха драмите.

…Има адвокати, съд… Ще решат каквото е редно! И пак казвам, че колегата му ми състави фиш напълно заслужено и това не подлежи на коментар!

А мои колеги ми преместиха колата, за да не е на това място! Нито я задържаха, нито си остана на мястото.“

Много са мненията и за това, че човекът е арестуван абсолютно показно и е разкарван с белезниците през площад „Кирил и Методи“ в морския град, като мечка на синджир.

[ad id=“263680″]

От коментарите става ясно също, че шофьорът е освободен скоро след ареста.


image0 (9K)