Трите смарт устройства на Xiaomi, от които всеки успешен професионалист има нужда

Трите смарт устройства на Xiaomi, от които всеки успешен професионалист има нужда

Снимки: Xiaomi

Винаги търсим как да оптимизираме не само личното си време, но и дългите часове, които прекарваме в работа. За да не се лутате в морето от джаджи, ви представяме три смарт устройства, които да направят живота и процеса ви на работа по-умен и лесен. Световният технологичен лидер Xiaomi наскоро пусна в продажба на българския пазар смартфона Xiaomi 12 Pro и незаменимите към него аксесоари – смарт часовникът Xiaomi Watch S1 и безжичните слушалки Xiaomi Buds 3T Pro.

Флагман моделът Xiaomi 12 Pro:

Елегантен дизайн и дисплей с оптимална големина

6.73-инчовият AMOLED дисплей на Xiaomi 12 Pro е защитен от Gorilla Glass Vicuts и притежава богата палитра от цветове, висока яркост и голям контраст, с които не отстъпва на нито един друг флагман на пазара. В долния му край се намира сензор за пръстови отпечатъци, който работи бързо и безпроблемно. Дисплеят се вписва чудесно в изисканите извивки на задния матов панел, които придават впечатляващата визия и премиум усещането на смартфона.

Не само че по-големият размер на дисплея на Xiaomi 12 Pro не възпрепятства използването му, но и ви дава възможност да гледате снимки и видеа с високо качество, както и да довършвате работните си задачи директно от смартфона.

Висококачествено заснемане – неизменна част от личния и професионалния ви живот

Камерата на Xiaomi 12 Pro е второто му най-голямо предимство. Смартфонът е способен да създава висококачествени и детайлни снимки и прави употребата на лист и химикалка в работата среда напълно излишна. Вече можете дори и при ниска осветеност да оптимизирате всички процеси както в работен, така и в личен план чрез тяхното снимково или видео документиране. Xiaomi 12 Pro е също и най-добрият избор на камера за заснемане на безценните си моменти по време на почивките ви, а AMOLED дисплеят ще ви позволи да им се наслаждавате с пълните им детайли.

Хардуер и батерия за безупречно изпълнение

От Xiaomi са помислили и за това как смартфонът Xiaomi 12 Pro да ви служи безотказно дори и в най-натоварените дни, в които ви се налага да правите много неща наведнъж. Става дума именно за най-мощния хардуер, достъпен на пазара, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 и опции за 256GB вътрешна памет с варианти за 8GB или 12GB RAM памет, с който ще можете да запазвате дори и големите презентации, които са част от работния процес.

И за да издържи цял ден работа, батерията на Xiaomi 12 Pro е с капацитет от 4600 mAh и може да се презареди напълно само за 25 минути, или още по бързо, за 18-19 минути с Boost режима на зареждане.

Xiaomi Watch S1 – вашият дигиталният асистент

Бизнес инструмент

Освен смартфон с високи функционалности и работещ без никакви затруднения, всеки успешен професионалист трябва да помисли и за смарт часовник, когато цели оптимизация на времето и усилията си. С новото предложение на Xiaomi – смарт часовникът Xiaomi Watch S1, то се превръща в най-добрата придобивка за всички ваши задачи и ангажименти.

Благодарение на вградената GPS система на Xiaomi Watch S1 вече няма да изпускате важни обаждания, когато не можете да стигнете до телефона си навреме. Вграденият микрофон и високоговорителите ще ви позволят да провеждате разговори директно през него или чрез безжичните слушалки Xiaomi Buds 3T Pro, когато имате нужда от по-голяма конфиденциалност. Освен това, големият AMOLED дисплей е с високи нива на яркост, които ще ви позволят да гледате съдържание дори и при пряка слънчева светлина. 

Модерен аксесоар

С модерния си дизайн и материали като неръждаема стомана, елегантното сапфир покритие и с кожената си каишка, смарт часовникът на Xiaomi придава цялостно премиум усещане. Елегантната му и минималистична визия и големият набор от дигитални циферблати го правят подходящ както за бизнес обстановка, така и за по-ежедневни събития.

С грижа за здравето

За да не изгубите представа за състоянието на здравето си, Xiaomi Watch S1 измерва физическата ви активност, насищането на кръвта с кислород на SpO2, съня ви и нивата на стрес. По този начин с Xiaomi Watch S1 бихте могли да определите кои са факторите за засилването на стреса ви, които се отразяват на работната ви способност, и да имате контрол над тях.

Xiaomi Buds 3T Pro – за по-свободно  движение

За щастие новите технологични продукти като безжичните слушалки на Xiaomi Buds 3T Pro оставят кабелите в миналото и значително подобряват обхвата на сигнала. По този начин пропуснатите обаждания няма да ви костват и ще можете да се движите по-свободно в офиса и навън.

С изключителната си лекота и компактност, Xiaomi Buds 3T Pro не създават дискомфорт при продължително ползване, а активната шумоизолация няма да позволи на нито един страничен звук да ви разсее от важна среща или да нарушат спокойствието ви, докато се наслаждавате на любимата си музика или аудиокнига.

Снабдени със сензорен бутон за управление, с Xiaomi Buds 3T Pro можете да сменяте песните си, да регулирате силата на звука или да активирате гласовия си асистент с един клик. Качеството на звука на Xiaomi Buds 3T Pro е повече от впечатляващо, тъй като той не се изкривява дори и при максимална сила и при най-високите честоти на звука.

И понеже винаги трябва да има нещо за фон, най-вече докато пътуваме, тичаме или четем, с презареждане на кутийката Xiaomi Buds 3T Pro издържат безпроблемно от два до три пълни работни дни ползване, чрез допълване на батерията от техния кейс.

https://www.investor.bg/….


image0 (9K)