Три бързи производства срещу водачи-нарушители

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР – Стара Загора, са образувани три бързи производства срещу водачи нарушители от Стара Загора и Раднево.

В РУ – Раднево е започнато незабавно производство срещу К.П., на 34г., затова че на път II-57 е управлявал лек автомобил „Фолксваген Бора“ след употреба на алкохол с концентрация 2,43 промила, установено с техническо средство. Водачът е задържан за срок до 24 часа в РУ – Раднево.

В Първо РУ – Стара Загора е образувано бързо производство за престъпление по чл.343б, ал.1 от НК, срещу Г.Д., на 35г., от с. Столетово, общ. Опан, затова че в Стара Загора, по ул.“Хаджи Димитър Асенов“, е управлявал лек автомобил „Опел Астра“ след употреба на алкохол с концентрация 1.47 промила, установено с техническо средство. Водачът е задържан за срок до 24 часа в Първо РУ – Стара Загора.

Във Второ РУ – Стара Загора е образувано бързо производство срещу Я.Й., на 24г., от Стара Загора, затова че в кв. „Казански“, е управлявал лек автомобил“Пежо 306″ след употреба на упойващо вещество – канабис, установено с техническо средство. Водачът е задържан за срок до 24 часа във Второ РУ – Стара Загора.


image0 (9K)