Три кражби от апартаменти за един ден в Стара Загора

Три сигнала за кражби от апартаменти в Стара Загора през изминалото денонощие. Отнети са пари, накити, телевизор и компютри. Проникванията са осъществени чрез взлом. Местопроизшествията са обслужени от дежурни полицаи.

На 9 септември в Първо РУ – Стара Загора е получено съобщение от 67 годишна жена от Стара Загора за кражба от апартамента ѝ. На място е установено, че за времето от 9:00 ч. до 10:30 ч. на същата дата неизвестен извършител, след като е използвал техническо средство е разбил секретния патрон на входната врата на апартамент, намиращ се на ул. „Радецки“, проникнал е вътре и е извършил кражба на 650 лева и златни накити. Образувано е досъдебно производство.

На 9 септември в Първо РУ – Стара Загора е получено съобщение от 58-годишен мъж от Ст.Загора за кражба от апартамента му. На място е установено, че за времето от 9:00 ч. до 12:45 ч. на същата дата неизвестен извършител, след като е използвал техническо средство е разбил секретния патрон на входната врата на апартамент, намиращ се на ул. „Радецки“, проникнал е вътре и е извършил кражба на 200 лева, златни накити и LCD телевизор. Образувано е досъдебно производство.

На 9 септември в Първо РУ – Стара Загора е получено съобщение от 22 годишен младеж за кражба от апартамента му. На място е установено, че на същата дата, за времето от 9:00 ч. до 20:45 ч., неизвестен извършител, след като е използвал техническо средство е разбил секретен патрон на входната врата на апартамент, намиращ се на ул. „Г. С. Раковски“, проникнал е вътре и е извършил кражба на 2 бр. преносими компютри. Образувано е досъдебно производство.


image0 (9K)