ФЕРМАТА не е виждала такъв играч като Живка!

В риалити предаването ФЕРМАТА казанлъчанката Живка Ролева се очертава като ненадминат стратег, коментира ЗАРАТА.

И това, че тя декларира пред камерите схемите и контрола си върху останалите участници, я прави още по-интересен играч. За някои зрители може да е лицемерна, за други обаче е желязна.

За пореден път в снощния епизод емигрантката, която кара камион в Австрия, показа как можеш да загърбиш дребните страсти, да си начертаеш плана за действие, да го следваш без да се отклоняваш встрани и накрая всичко да изглежда съвсем логично. И това Живка го постига с искреност. Тя не се докарва на феновете на формата, ронейки горещи сълзи или влизайки в прекомерни обяснения, не флиртува с тях по никакъв начин, не обижда със злостни думи никого. Тя си позволява от време на време да прави кратък психологически профил на този или онзи, който е влязъл в полезрението ѝ в даден момент. Живка е може би единственият участник, освен Стефан, който не реагира емоционално на острото разделение във фермата и поляризирането на двете образували се групи. Здрави нерви и ясна цел, това е…

На живо след ФЕРМАТА: Превземки и кифленски целувки за феновете

Последните събития дадоха много хляб за разсъжденията на Живка, както и наближаващият финал, заради когото участниците все по-малко сдържат емоциите си. Някой от тях започнаха да правят грешни ходове, но не и Живка.

Брилянтно е решението ѝ да нахъса Лора за дуела ѝ с Мартина и съвсем честно да признае, че го прави, защото момичето е здраво и силно и спокойно може да надвие противничката си, но пък е с лабилна психика. Според Живка, ако Лора се справи с Мартина в този етап на играта, за нея остава по-лесният съперник. Казанлъчанката е на мнение, че ще удари малката в психическото ѝ равновесие и тя много по-леко ще бъде преодоляна. А момичето е обект за манипулиране не от вчера. Усещайки колебанието и отдръпването ѝ от другата фракция, Живка веднага беше насреща за майчинска прегръдка, за съвети. Вече са в друг етап и действията стават неминуемо по-твърди.

Дали Лора ще ѝ прости това, когато гледа епизодите след излизането си навън – е друга тема, но истинският състезател би оценил по достойнство тактиката на Живка.

В крайна сметка всички участници са влезли, за да играят, а състезанието има и немалка парична награда. Доколко обаче всеки от тях ще излезе с чест от това съревнование и с какви методи ще отстрани конкуренцията – си остава лично негов избор. И точно тези негови действия и предпочитания ще оценяват с гласуването си зрителите в крайния етап на формата ФЕРМАТА.


image0 (9K)