Хороскопът ви за 31 август вече е тук

В събота си помислете добре какво не сте успели да направите през седмицата за семейството или близките си роднини. Какво сте забравили, пропуснали или умишлено изоставили поради различни причини.

Върнете се към тези неща и направете това, което е възможно да бъде направено в първия почивен ден. Събота ще бъде благоприятна за почистване и освежаване на дома, градината, имота, който притежавате.

Може да направите различни размествания или подобрения, водени от някои нови идеи. Това ще бъде благоприятен ден за събирания с роднини или приготвяне на вкусна трапеза за хората от семейството ви.

Някои от вас могат да бъдат изненади от неочакван здравословен проблем в семейството, който да изиска внимание, поради вероятност да бъде „диагностициран“ погрешно и да се предприеме погрешно самолечение.

Този ден вещае важна новина или събитие свързано с мъж роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец. През деня ще имат приятни преживявания с приятели отблизо и далеч, както и може да създадете ново, много интересно познанство.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота ще имате променливо настроение, най-вече поради негативните коментари или груби действия на роднина, съсед и др.

Минали спомени ще ви натоварят емоционално, най-вече такива свързани с ваше старо приятелство. Избягвайте вземането на важни решения. Отделете специално внимание на разговорите си с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, събота е ден, в който ще можете да постигнете добри резултати, ако работите или имате собствен бизнес. Благоприятен ден за разговори свързани с работа или с пари.

Любовният ви живот също няма да бъде скучен. Ще бъде важно да сте активни, да не мързелувате и да свършите колкото се може повече работа.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще имате различни ангажименти свързани с човек от семейството си. Мнозина ще получат важна новина от друго населено място. Вестта може да е свързана с раждането на дете, с важно събитие в живота на приятел или роднина и др.

Денят ще бъде благоприятен за пътуване. Мнозина е се зарадват на информация свързана с предстоящо получаване на пари.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота трудно ще реализирате предварителните си планове, защото ще възникнат ситуации, които ще ви накарат да действате по различен начин.

Хубавите новини или събития днес ще имат връзка с хора от близкото ви обкръжение. Те могат да ви поканят на среща, събиране или информация, която ще ви дадат да отвори една нова възможност за вас.

Събота ще бъде благоприятен ден за работа. Възможни са неочаквани, но кратки спадове в настроението.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 


image0 (9K)