Хороскопът за 14 септември: Стъпете здраво на земята, не поволявайте да ви нараняват

В понеделник не си позволявайте да преценявате хора или събития според собствения си мироглед. Може да бъдете твърде критични към околните, включително и към приятелите си. Възможно е това тепърва да ви създаде проблеми и да доведе до обтегнати, сложни отношения.

Ако все още ви е трудно да приемате хората такива, каквито са, може би сега е правилното време за подобна промяна у вас. Би било добре да насочите вниманието си към недовършена работа или ангажимент.

Това ще бъде важно за развитието на новите ви дела, с които ще се ангажирате през тази седмица.

Понеделник ще бъде благоприятен ден за събирания свързани с рожден ден, юбилей или по друг важен повод, където ще отидете с цветя или с подарък.

Най-важното нещо е да се съхраните емоционално стабилни, да не проявявате излишна чувствителност, да не наранявате другите и да не допускате други хора да ви използват за собствените си цели.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате късмет в различни действия свързани с пари. В понеделник ще ви изненадат гости в дома или вие ще отидете на гости. Новите познанства ще ви срещнат със странни и интересни хора.

В любовният ви живот ще имате благоприятно време за важен разговор. Денят ще благоприятства разговори и срещи между представители на различните поколения в семейството.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник ще имате едни очаквания за личните си дела, но нещата ще се развият по различен начин. Денят вещае неочаквано познанство с човек, който ще има по-дълга или по-кратка мисия в живота ви. Ще възникнат събития, които ще са последствия на ваши минали грешки.

Внимавайте с неприятностите и с решенията, които ще вземат за тяхното разрешаване. Срещи или разговори с приятели днес няма да са случайни.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник събития в живота на приятели ще предизвикат различни настроения и мисли у вас. Този ден ще бъде благоприятен за работа, от която ще очаквате да получите пари. Ако пътувате, ще имате различни емоционални преживявания или контакти с хора, с които ще се срещнете.

През този ден ще бъде важно да споменете с действията си жена, която е в Отвъдното. Това ще бъде благоприятен ден за приключване на съдебни или юридически дела, които са започнали преди време.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, понеделник носи за вас желание за самоизолиране и търсене на отговори свързани с ваши грешки и провали в близкото ви минало. Всъщност понеделник ще бъде благоприятен ден за срещи и контакти, и подобно самоизолиране ще бъде грешка от ваша страна.

В любовните си отношения не изисквайте обещания, които партньора ви не може да или не иска да изпълни. Новите романтични познанства ще се нуждаят от време за проверка.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 

 

 

 


image0 (9K)