Хороскопът за 15-ти март: Динамично, забързано време, с много напрежение

Понеделник ще отбележи основната линия от събития през седмицата. Това ще бъде динамично, забързано време, с много напрежение, неочаквани стресови ситуации, променящи се решения и действия, както за обикновените хора, така и за тези, които ни управляват.

Адаптирането към новите обстоятелства, които ще възникнат през следващите седем дни, ще бъде много важно за всеки от нас. Важни въпроси ще бъдат обсъждани в Интернет и между правителствата на различни страни, в които ще има международен интерес. Колко добре ще постигнат някои мениджъри ще зависи от натрупания до момента опит.

Това не е седмица, в която ще бъде открита „топлата вода“. Повтарянето на някои събития има за цел да провери натрупаните знания, опит и да помогне да се избегнат грешки. Денят носи интересни или важни събития, свързани със знаменитости. Като цяло в понеделник много от вас ще имат причина да се радват или да бъдат доволни от добре свършената работа или качеството. През този ден можете да очаквате благоприятно развитие на вашите финансови дела, но избягвайте рисковани действия и емоционални решения. Промените в работата, които някои от вас ще преживеят, ще окажат добро влияние върху бъдещата ви кариера.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник ще се съсредоточите върху неизпълнени задачи от предходните дни. Определено ще имате благоприятни обстоятелства за това, както и ще можете да разчитате на нечия помощ. Отношенията ви с представители на водните зодии ще бъдат важни за вас. Този ден носи среща или важен разговор за мъж. За Овен понеделник носи любовно вълнение, за Лъв – бавно развитие или необходимост от връщане към стари ангажименти, за Стрелец – стрес и паника, които бързо ще преминат.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, началото на седмицата ще бъде трудно за вас, тъй като ще осъзнаете загубата на енергия и време, което сте загубили през изминалата седмица. Запазете идеите и плановете си. Избягвайте да ги споделяте с други хора, фокусирайте се върху стриктното им изпълнение. Денят ще изисква важно планиране на вашите действия до края на седмицата. За Телеца това ще бъде благоприятен ден за действия, свързани с домашния уют, пазаруването, решаването на битов или имотен проблем. За Дева случаите, свързани с бременност, бебе, дете или млад човек от вашето семейство, ще изискват внимание. Козирог – само с изчакване и гледане няма да постигнете нищо важно през този ден.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник ще бъдете заредени с повече домашни или семейни задачи и ангажименти. Повечето от тях ще бъдат от домашен характер или ще бъдат свързани с имущество, което вие или вашите родители притежавате. Това ще бъде благоприятен ден за разговори или действия, свързани с финансови документи, договор, заем и др. За Близнаците понеделникът носи много работа и много отговорни задачи, които ще трябва да бъдат изпълнени. Везните ще проведат важен разговор с мъж или ще се включат в работа, с различни задачи, в които влияние (участие) ще има мъж. За Водолея денят ще бъде благоприятен за получаване на малък доход от различни дейности (ако искате да работите и да се развивате).

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник се опитайте да планирате нещата си и да действате по тяхното изпълнение в хармония с Универсалните правила. Прекалената чувствителност ще ви навреди, особено ако работата ви включва общуване с много хора. В понеделник с вас ще се свържат приятели, които ще искат да споделят личните си житейски проблеми с вас или да потърсят помощ от вас. За Рака – денят носи важни новини, съобщения, разговори, в които ще се обсъждат различни предложения или възможности. За Скорпиона денят ще благоприятства свързаните с пътуването дейности, комуникацията с хора от близо и далеч. За Рибите това ще бъде важен ден, защото от вас ще се изисква да вземете мъдро решение или да съберете смелост, за да започнете промяна в живота си.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 


image0 (9K)