Хороскопът за 16 август: Заложете на интуицията си

В неделя не се страхувайте да започнете нови неща, да стартирате нов проект или ангажимент. Нищо, че в повечето държави това е почивен ден, обстоятелства или ресурси ще ви помогнат да действате в правилна посока. Този ден ще бъде важен за тези от вас, които имат собствен бизнес.

Ако това изисква среща с клиенти или с партньори – действайте. Важно е да имате водеща роля в делата си, независимо дали те касаят семейството, бизнеса или други неща от живота ви.

Важното е да имате цел, да знаете какво искате да постигнете и да не сте мързеливи. Важна роля в решенията ви ще има собствената ви интуиция.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще следите събития свързани с хора, които познавате. Възможно е те да живеят в друго населено място или временно да се намират надалеч от вас. В неделя ще срещнете стари приятели или ще получите новини свързани с тях.

Не са изключени приятни изненади. Единствено по-сериозно внимание ще изискат парите ви, за какво ги харчите и на кого ги давате.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще сте ангажирани с развитието на важни за вас планове и ангажименти. Като цяло денят носи благоприятно развитие на финансовите ви дела.

Не са изключени новини или преживявания, свързани със стара или несподелена или любов. Младите жени от тези три зодиакални знака вероятно ще са нестабилни емоционално и психически.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя ще се стремите да свършите повече работа. Това ще бъде един благоприятен ден за разрешаване на сложни ситуации и проблеми.

Ако имате разговори или ангажименти свързани с пари, внимавайте да не допуснете грешки или прибързаност в решенията си.

Може да ви изненада новина, свързана с бременност или с раждането на дете. Този ден носи различни положителни емоции в дома ви.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя няма да сте толкова напрегнати или подложени на стрес, както в събота. Ще се постараете да отделите повече време лично за себе си и за неща, които вие обичате да правите. Ще ви бъде приятно да се срещнете или разговаряте с приятели или последователи в някаква кауза.

Това ще бъде благоприятен ден за зачеване или за раждане на дете. Изненадите трудно ще ви изненадат, интуицията ви ще бъде много силна.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 

 

 


image0 (9K)