Хороскопът за 25 декември: Ден за срещи и събирания, но бъдете разумни!

В петък ще има много движение и различни промени, както на ваши планове, така и в развитието на събития, които следите отблизо. Това е ден за срещи и събирания, но в никой случай не пренебрегвайте правилата, които са приети в страната, където живеете ( с оглед ситуацията с Ковид – 19).

Някои от вас ще се окажат неподготвени за подаръци, които ще получат, или които ще трябва да дадат на близки хора. Добре е винаги да имате някакъв резервен вариант за такива неочаквани ситуации.

Някои от изненадите ще имат връзка с ваши приятели, които се намират в момента в друго населено място. Тези от вас, които работят могат да бъдат неприятно изненадани от новини или промени, които засягат работата им.

Младите мъже ще приемат този ден като специален за тях по някаква причина. Ще имате определени очаквания и желания, чието изпълнение ще ангажира вниманието ви. Мъжете над средна възраст ще преживеят приятни събития или ще получат новини, които носят със себе си основно положителни емоции.

Определена ситуация в живота ви може да предизвика вземане на неочаквано решение или промяна в плановете ви за дните до края на тази година.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, петък може да се окаже интересен ден за вас. Бъдете отворени да приемете всякаква информация или предложения.

Не търсете конкретен смисъл във всичко, което ви се случва. Вашият поглед върху бъдещето ще бъде ограничен, за това следвайте естествения ход на събитията. Това ще бъде важен ден за развитие на важни за вас отношения.

Мнозина ще се зарадват на пари или благоприятни финансови новини в дома си.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, петък ще бъде благоприятен ден за любов, за нови запознанства и романтични срещи. Не пренебрегвайте професионалните си задължения (ако работите днес), тъй като обстоятелствата ще ви помогнат за техния успешен завършек.

Ще имате важен разговор или ангажимент с жена (или с жени). Използвайте благоприятните тенденции на този ден и свършете колкото се може повече работа.

Напрежение може да възникне в семейството ви, свързано с някакъв инцидент или авария.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще ви се наложи да се заемете по-сериозно с разрешаването на неприятности или с ваши лични проблеми.

Този ден вещае новини или ще възникнат усложнения свързани със здравето на човек, когото познавате. Очакванията ви за ще бъдат свързани с развитието на ситуация, за която имате надежда да ви облагодетелствува или зарадва.

Домашните ви задължения ще бъдат повече и по-сериозни, затова не ги пренебрегвайте. Денят носи събития или срещи с деца или с по-млади от вас хора, които не живеят във вашия дом.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, петък може да бъде доста напрегнат ден, защото новини и събития ще ви натоварват с различни преживявания или емоции.

Драма в живота на хора, които познавате ще ви накара да осъзнаете колко непредсказуем е живота и колко безсмислени се оказват понякога нашите планове. Конкретно събитие ще провокира вашето търпение и може да ви предизвика към конфликт, от който няма да излезете победители.

Търсете опора и приятни преживявания с хора, които са ваши приятели или роднини.

Жените над средна възраст ще имат благоприятен ден за любов и романтични преживявания.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)