Хороскопът за 25-ти април: Какво очаква всяка зодия на Цветница?

Неделя – благоприятен ден за творческа работа за хобита и таланти, които имате. Може да насочите уменията и знанията в една материална посока, т.е. да търсите някаква печалба от нещата, които обичате да правите, споделя ЗАРАТА.

Не трябва да преследвате егоистични цели. Стремете се да използвате всяка възможност с честност и лекота в действията си. Впрегнете целия си ум, за да работите, изучавате, медитирате и усвоявате мъдрост от тези, които знаят. Новите контакти  няма да бъдат случайни. Те ще ви свържат с хора, които ще имат мисия в живота ви, ще имат положителен ефект върху вашето развитие. Младите жени, родени под знака на Близнаци, Водолей или Везни, могат да се радват на неочакван успех.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя ще имате възможност да се насладите на благоприятни новини, свързани с парите. Семейството ви ще бъде източник на енергия и специални преживявания. Любовният ви живот също може да бъде интересен, ако не задълбавате прекалено дълбоко в собствената си работа или проблеми.

Овен – интересен ден, защото ще имате възможност да научите много полезни неща.

Лъв – дайте си време за почивка. Важните задачи могат да изчакат да бъдат изпълнени през следващите няколко дни.

Стрелец –  ще имате много работа. Организирайте се добре и резултатите в края на деня няма да ви разочароват.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в неделя очакваното за вас развитие ще включва вашите предварително планирани ангажименти и задачи. Възможни са здравословни проблеми или грижи, свързани със здравето на любим човек. През този ден ще имате повече социални, семейни или професионални контакти.

Телец – лесно ще се уплашите или изпаднете в паника. В неделя вашата ахилесова пета ще бъдат вашите емоции и страхове.

Дева – лъжата може да унищожи важни планове или взаимоотношения за вас, без значение откъде идва ….

Козирог – ще се радвате на новини и за някои от вас ще е свързана с пари.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя фокусирайте вниманието си върху конкретни действия, чието завършване ще очаквате до края на деня. Може да имате финансови взаимоотношения, които ще се развиват благоприятно. Ако се притеснявате от проблеми, които вече са възникнали у дома или в семейните ви отношения, едва ли ще намерите най-доброто решение за тях в неделя. Независимо от тяхното естество, ще отнеме по-дълъг период от време, за да се намери правилното решение.

Близнаци – ще имате определени очаквания за развитието на важни за вас събития в този ден. Като цяло този ден не носи изненади за вас.

Везни – здравето ви ще бъде нестабилно или ще се чувствате уморени след безсънна нощ.

Водолей – благоприятен ден за пътуване. Ще бъдете много активни в общуването с хора от различни разстояния.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя се погрижете за своето или здравето на любим човек. Този ден може да ви даде много шансове и възможности, но може и да отнеме много, ако позволите гордост, егоизъм или сила в действията си. В неделя можете да обсъдите бъдещи действия, свързани с документи или различни формалности относно собствеността, която притежавате. Във вашия любовен живот може да има леко охлаждане поради противоречия между вашите желания и тези на вашия партньор.

Рак –  конфликтите и причините за тях определено ще ви изненадат.

Скорпион – страхотен ден, ако сте готови да поглезите близките си с нещо в живота си.

Риби – изненадата за вас (добра или не) по някакъв начин ще бъде свързана с мъж.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)