Хороскопът за 27 февруари: Живейте своя живот и не се месете в живота на другите хора!

Събота ще бъде по свой си начин важен ден за вас, независимо дали работите, дали имате голямо или малко семейство или живеете сами. Най-важната задача е да се освободите от напрежението и тревогите, които са ви натоварили през изминалите шест дена.

Събота е ден, в който трябва да преразгледате задачите си, да видите какво сте постигнали през седмицата и към какво трябва да насочите вниманието си от понеделник нататък. Това ще бъде ден, в който на всяка цена ще трябва да си осигурите умствена и физическа почивка.

В събота ще ви се наложи да сортирате по важност новините и информацията, които ще получите. Нагаждайте се към събития и хора, без да показвате раздразнение или други негативни чувства. В противен случай много скоро ще разберете своята грешка, и как умишлено или не, сте наранили други хора. Живейте своя живот и не се месете в живота на другите хора. Не се стремете към изява, а събирайте знания и впечатления.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, събота ще бъде важен и в много отношения специален ден за вас, особено ако емоционално и психически сте готови да се радвате на това, което ви се дава. Няма никакво значение дали събитията  ще покрият вашите очаквания. Денят носи добри новини свързани с пари и възможност да спечелите такива от основната си работа или от допълнителен ангажимент. Този ден има своята мисия в живота ви и само духовно подготвените личности ще могат да усетят и приемат неговия смисъл. Една изненада ще успее да ви даде повод за усмивка.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, може да се разстроите или натоварите психически с битови проблеми, авария с техника или с други материални неблагополучия. Внимавайте с покупките, които правите и не се впечатлявайте от изгодните цени или промоции. Това особено важи в случай, че купувате нещо, което смятате да използвате по специален повод или за собствения си бизнес. Може да планирате много неща, но различни затруднения ще ви карат да променяте тактики или начини за действие. Внимание ще изискат отношенията ви с хора родени под знака на Рак, Риби или Скорпион.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота е важно да се съхраните физически, психически и емоционално. Избягвайте всяко нещо или всеки човек, които биха ви натоварили с разговори или с различни искания, тъй като няма да сте много търпеливи и лесно може да възниква конфликт. В събота ще възникне неочаквана ситуация свързана с дете или с млад човек, които не живеят във вашия дом. Внезапна стресова ситуация може да се преживее в семействата на някои от вас.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще бъде добре да избягвате прекалената емоционалност и дребнавост в това, как отговарят хората на вашите чувства или действия. Избягвайте да вгорчавате живота нa други хора, защото това в никой случай няма да направи по-сладък вашия живот. В събота е възможно да разговаряте по-важен въпрос, който ще касае документ или някакви финансови дела. Ако пътувате, то поводът определено ще е приятен и важен за вас, но нека приповдигнатото ви настроение не ви попречи да бъдете предпазливи и да спазвате правилата за движение. Денят не изключва важни новини свързани с работа или с бизнес.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

image0 (9K)