Хороскопът за 31 август: Внимавайте какво говорите

Започнете седмицата с максимална доза спокойствие. Висшите сили са планирали достатъчно добре живота ви. Не създавайте напрежение, хаос или страх с поведението си.

Ако се чувствате виновни за нещо, опитайте се да направите повече добрини. Няма да забравите грешките си, но поне ще сте показали добро желание да промените себе си.

В понеделник ще бъде важно да внимавате какво говорите. Поговорката „Език мой, враг мой“ може да бъде много актуална и да провокира неприятни конфликти.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в началото на седмицата повечето от вас ще се ангажират с битови проблеми, с грижи около документи и др. Може да ви изненада новина свързана с развитието на здравословен проблем на роднина или приятел.

Избягвайте конфликти и напрежение в дома си. Това ще бъде благоприятен ден за обмисляне на важни решения свързани с бъдещето ви. Разрешаването на битови проблеми оставете за утре или за дните в края на седмицата.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник роднини или приятели ще ви ангажират с техни битови или домашни проблеми. Това ще бъде благоприятен ден за развитие на любовни отношения с партньор, с когото имате перспективна връзка.

Новите познанства ще имат интересно развитие през следващите два – три дни. Внимание ще изискат разходите, които смятате да направите днес.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник ще имате удачен ден за нови лични, семейни или професионални планове. Благоприятно влияние върху делата ви ще окаже ваша среща или разговор с представител на държавна или банкова институция.

Конфликтите в понеделник са нежелателни, защото могат да предизвикат объркване на събитията през цялата седмица. Повод за радост ще бъдат новини или събития важни за дома ви.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник не бързайте да се ангажирате с финансови дела. За каквото и да сте разговаряли през почивните дни, не бързайте да го реализирате.

В понеделник е добре да се огледате, да съберете информация или да осъществите нужните първоначални контакти преди да предприемете конкретни действия. Ще бъде добре да слушате собствената си интуиция.

Не избързвайте да следвате съветите на други хора, особено ако не съвпадат с вашите разбирания. Молитвите ще имат силна енергия и чудесата са напълно възможни. Мъжете над 35 години могат да бъдат изненадани от неочаквани пари или интересна оферта.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 


image0 (9K)