Хороскопът за 8-ми май: Какво очаква всяка зодия?

Събота – ще се събудите с чувство за добре свършена работа през седмицата. Дори и да сте преживели известно разочарование в личните си дела, знайте, че има някакъв смисъл.

Може би има още какво да се научи. Може би това, което сте искали, не е било предназначено за вас. Не се уморявам да ви напомням, че живеем във време, когато растежът трябва да е вътре в нас, а не извън къщи, коли, скъпи неща и т.н. Те могат да бъдат част от нашето присъствие на Земята, но не трябва да са цел.

Денят носи различни интересни преживявания, които някои от вас може да приемат като шанс или нова възможност да се развият в една сфера от живота: любов, семейство, приятелства. Здравето може да се появи като неочакван проблем в дома на някои от вас и да създаде сериозно безпокойство и паника.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота ще бъдете разочаровани от нечии лъжи, манипулации или собствени грешки и пропуски. Колкото по-скоро излезете от това състояние, толкова по-голям шанс ще трябва да направите нещо положително и обещаващо за вас и вашето семейство. Добрата новина в събота ще бъде за пари или други важни интереси.

Овен – това няма да е най-успешният ви ден, но можете да го използвате за почивка и забавление. Пазете личните си вещи и портфейла си в безопасност, когато сте на обществено място.

Лъв – дайте си достатъчно време да помислите, преди да вземете важно решение. Оставете емоциите си на заден план!

Стрелец – ще можете да изпълните плановете и очакванията си за този ден, но ще ви е необходим реализъм в това, към което се стремите.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще насочите вниманието си към реализирането на предварителните си планове и срещи. Много от вас ще бъдат ангажирани с важно събитие или ще изпитате специални емоции с момиче или жена. Денят носи късмет и интересни преживявания, но внимавайте с емоциите си.

Телец – можете да се насладите на неочакван подарък, особено ако празнувате рожден ден.

Дева – конфликтът ще разкрие някои скрити емоции или преживявания от миналото.

Козирог – младите мъже ще определят действията си според своите финансови нужди и желания. Действайте честно, в противен случай последиците ще бъдат доста неприятни за вас.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще имате притеснения относно здравословните или семейните проблеми на роднина или приятел. Може да ви разстрои неприятно посещение на човек, който ще изглежда ядосан или притеснен от нещо. Възможно е да отложите пътуване или да промените плановете си за пътуване през следващите седмици и месеци.

Близнаци – до голяма степен вашите дела и взаимоотношения ще бъдат повлияни от хора, родени под знака на Телец, Дева или Козирог.

Везни – четете, търсете важна за вас информация, развивайте знанията и уменията си, изграждайте!

Водолей – парите ви ще са ваш приоритет по някаква причина или поради по-високите разходи, които ще направите.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще можете да започнете или да изпълните някои от плановете си, свързани с личния или домашния ви живот. Това ще бъде благоприятен ден за покупки и за тези, които се занимават с материални и имуществени дела. Резултатите ще зависят от вашата активност, така че мобилизирайте всичките си сили, план и работа. Във вашия любовен живот може да изпитате съмнения или подозрения относно действията на партньора си, може да се направи опит да ви манипулира, за да вземете решение, което по принцип не одобрявате.

Рак – изпълнете този ден със срещи и разговори с приятели или съмишленици.

Скорпион – чудесен ден за действия, свързани с вашите планове и желания.

Риби – динамични, кратки събития носят този ден, но те ще оставят някаква следа след себе си.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)