Хороскопът за 21 ноември: Бъдете бдителни за важни нови възможности

21 ноември ще бъде интересен ден, а и хората ще са склонни към добри дела. Емоционално обаче, той е възможно да провокира някои към лекомислени действия и разпиляване силите си на вятъра.

Въпреки, че е почивен ден, събота има своето важно значение в живота ви, както всеки друг ден, който трябва да бъде изпълнен с добри дела. Ако успеете да задържите в себе си светлина и чистота в мислите си, то ще видите как някои проблеми започват сами да се изчистват или да намират приемливо разрешение.

Събота ще бъде благоприятен ден за финансовите дела на родените под земните зодиакални знаци. Изключително важно е да се съхраните емоционално стабилни. Не унивайте, ако някои събития имат по-различно развитие, не се връщайте към минали неприятни спомени или раздели. Опитайте се да гледате напред, да правите оптимистични планове за бъдещето си. Гледайте към светлината!

Мъжете да избягват хитрости, опити за измама и печелене на пари по нелегален начин.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще можете да реализирате важни лични или професионални контакти. Ще очаквате събития или новини, свързани с роднини или приятели. Събота вещае новини за раждането на бебе или ще са свързани с важен (публичен) успех. Новите приятелства особено ще ви заинтригуват. За съжаление някои от вас ще се разстроят от новина за човек, когото познават. Събота ще бъде сложен ден за работа с документи, договор или друг вид бумащина.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота ще възникне напрежение поради противоречия или противопоставяне, които ще имате предимно с хора от ежедневието си. Като цяло това ще бъде един непредсказуем ден за вас, през който ще преживеете различни приятни или неприятни изненади. В любовния ви живот може да възникне напрежение, за което вие ще имате по-голяма вина. Среща или разговор с мъж ще ви осветли относно евентуалното развитие на някои събития през новата седмица. Изненадите ще бъдат свързани с неочаквано пътуване или с контакти с хора, които живеят в други населени места.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще имате повод да се съберете с приятели и роднини. Това ще бъде благоприятен ден за среща заради важно събитие като годеж или сватба. Но могат да възникнат и неочаквани грижи или тревоги, свързани със здравето на близък човек. Събота ще бъде успешен ден за работа, ако не ви е почивен ден. Бъдете отворени за информацията и новините, които ще получите, защото те ще открият важни нови възможности.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще сте ограничени в своите действия. Стабилизирането на вашето здраве или здравето на ваш близък човек ще трябва да ви бъде приоритет. Може сами да си създадете приятни преживявания, независимо дали те ще бъдат с ваши стари приятели, роднини, нови познати или ще си почивате в усамотение. Мнозина ще отсъстват през почивните дни от дома си, гостувайки на роднини или приятели. Денят носи важно или специално събитие свързано с дете.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)