Цветелин Кънчев: В махалите се заканват страшно: ”Българите ще видят след 30 години!”

Тези от махалата в Асеновград се определят като турци, а не като цигани. Те , както и тези във варненската Максуда, гласуват за ДПС. Питайте ги тях за събитията и побоите в Асеновград. Това каза Цветелин Кънчев. Най -страшното е, което чувам в махалите: ”Българите ще видят след 30 години”, допълни лидерът на Евророма.
Самите хора в Асеновград признаха, че са им подменили исканията. Направили са го тези, които бяха приходящи, посочи той пред Нова телевизия.
[ad id=“225664″]
Ранното СДС има вина за циганските гета, които издигнаха лозунги циганите да гласуват за тях и да не мислят  за тока, смята Кънчев. Гетата са като България, който е минал оттук, все се е възползвал, допълни той.

Напрежение има само там, където циганите са гласували за ДПС. Това е една цъкаща бомба за бъдеще, разясни той. Трябва да спрем с това делене на цигани и българи, каза още той.

Всичко се решава на масата. Питайте Каракачанов и Симеонов, колко харесват цигански оркестри да им свирят на ушенце. Това каза Кънчев в отговор на въпрос, че няколко цигански организации ще съдят Джамбазки в Европа за негов пост за скандала в Асеновград.

[ad id=“162563″]

image0 (9K)