Астросъветът за днес: Избягвайте да се срещате с хора, които ви завиждат!

Луната е в Лъв до 00:00ч на 20 май – Нужно е да се действа. Увеличават се амбициите.

Сега можете да се почувствате много силни и уверени в себе си. Енергийният потенциал нараства, затова не трябва да се губи време.  Дните на Лъва са подходящи за благотворителни дела.

Понякога гърбът боли повече и сърцето може да „се размърда“ малко. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

image0 (9K)

Да не се използват солариум и сауна през днешния ден. Не трябва да се прахосват физическите сили напразно, тъй като това ще изисква много по-голям разход на енергия от обикновено.

Продължава 8 лунен ден до 12:17ч на 19 май (от 11:10ч на 18 май)

Следва 9 лунен ден от 12:17ч на 19 май до 13:27ч на 20 май

Труден ден. Първият критичен ден от лунния цикъл. Време на енергиен обрат. Не се учудвайте, ако ви се струва, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари – не харчете, нито вземайте, нито давайте пари на заем.

Мнозина започват да изпитват безпричинни страхове, безпокойство, имат главоболие, спохождат ги различни неудачи. Важните срещи прехвърлете за друг ден. Избягвайте да се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Днес лесно могат да ви урочасат лошите очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена. Използвайте познатите ви техники за защита.

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване.

Най-уязвими са гърдите, коремната област и кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Изчистващата баня ще е само от полза. Всякакви очистителни процедури в този период са добре дошли. Да се избягва преяждането. Добре е да предприемете очистване на помещенията и тялото – физически и ментално.

В отношенията лесно могат да се породят конфликти. Денят не е подходящ за първа среща. На запознанства възникнали в този лунен ден също не трябва да се обръща внимание. Голяма е вероятността да срещнете любовта-илюзия, която няма да донесе нищо добро. После често ще се питате: ”Това сън ли беше или реалност”. В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения.

Сънищата, които предстоят вечерта, могат да покажат какви конфликти съществуват на подсъзнателно ниво, указват вътрешният скрит конфликт и неговият характер. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни сънища.

30 слънчев ден –  Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение. Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Следете за своите мисли – по-малко говорете и контролирайте емоциите. Старайте се да бъдете повече на светло, дори като спите е хубаво да има леко сияние.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
(Visited 4 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!