Баскетболистките на Берое с уникален шанс да спечелят Купата пред своите фенове

Днес от 18,00 часа баскетболните отбори на Берое и Монтана ще определят носителя на купата на България при жените. Двубоят ще се играе в Общинска спортна зала в Стара Загора. Мачът може да се смята с непредвидим край въпреки, че букмейкърите дават предимство за Монтана. Но едва ли старозагорските баскетболистки ще се предадат още повече че играят на домашна сцена.

Водещият спортен букмейкър „Спортингбет“ предлага атрактивни залози. Монтана да победи коефициентът е 1,40, а Берое да победи коефициентът е 2,70. Освен това водещият спортен букмейкър „Спортингбет“ предлага още 4 други опции за най-различни залози в мача.

image0 (9K)

Досега представянето на Берое може да се смята за отлично, още повече че отборът трябваше да играе квалификация срещу Нефтохимик (Бургас) за да си извоюва мястото сред четирите отбора за финалния турнир за Купата. Мнозина смятат категоричния успех на Берое срещу Дунав в полуфинала като изненада, но старозагорки с играта си показаха че могат да се противопоставят на всеки един отбор. Въпреки че днешният им противник Монтана постигна 14 – ата си поредна победа в полуфинала срещу Хасково финалният мач ще е от друго измерение и цифрите остават на заден план. Берое сглоби боеспособен отбор съчетан с опита и младостта за което заслуга имат треньорът Тодор Цветанов и консултантът Дарин Великов и след всеки изминал мач е видно израстването му. Сега остава да се направи последната най-важна крачка и Берое може да запише името си със златни букви, след като отборът беше възроден след двугодишно прекъсване.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!

Left Menu Icon