Дъщерята на Христо Сираков: Татко, щеше да се гордееш с мен! Послушах те!

22-годишната Анна-Мария, дъщеря на починалия бизнесмен Христо Сираков споделя в нета: „Татко, щеше да се гордееш с мен! Искаше образованието ми да е най-важното нещо в живота ми. Послушах те.“

Анна-Мария вече има сериозно образование зад гърба си и не спира да се учи и развива. Тя завърши средно в Италия, а след кончината на баща си е постоянно в Англия. Насочи се към бизнес мениджмънта и маркетинга. Има диплома за бакалавър от престижния лондонски университет „Роял Холоуей“.

Амбициозната девойка не се задоволява само с това и записа магистратура, отново в сферата на маркетинга. Този път взе диплома  от Лондонското училище по икономика и политически науки. В края на миналата година Анна-Мария се сдоби с моден „Вог“ сертификат от известен колеж по моден дизайн „Конде Наст“ в английската столица и вече има първа поръчка. Ще работи с колежка, която от години се занимава със световноизвестен бранд.

Освен доброто образование Анна-Мария владее 5 езика – английски, френски, италиански, български, испански, пише „България Днес“. Анна-Мария е дъщеря на  Мария, първата жена на Христо Сираков. След развода тя заживя с майка си, но никога не прекъсва връзката с баща си.

(Visited 6 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!