Името, което ни носи щастие и късмет, според зодията

Името влияе върху нашият характер, определя съдбата ни по някакъв начин.

Хората се чудят защо им се случват разни неща или не им се случват, чудят се защо късметът не ги спохожда или защо животът им поднася някои неща на тепсия. За всичко това си има обяснение. Според астролозите, това идва от името на човека и енергията, която му носи.

Астролозите твърдят, че името, избрано в съответствие със Зодиака, може да донесе на човека щастие и късмет в бъдеще.

image0 (9K)

Зодия Овен

 Mъжете са импулсивни, затова често се намират в трудни ситуации. Ако името на знака Овен има твърде силна енергия, тогава човекът става твърде агресивен, което може да доведе до много трудности и дори до проблеми със закона. За представителите на това съзвездие са най-подходящи имена с мека енергия, влиянието на които ще ги направи по-сдържани. Това са: Николай, Валентин, Антон, Константин.

Жените притежават смелост и силна вътрешна енергия. Но заради твърдата си природа и желанието да контролират всичко имат проблеми в личния си живот. Представителите на тази зодия се нуждаят от имена, които ще им дадат повече женственост:  Надежда, Анастасия, Елена.

Зодия Телец

Мъжете не са особено енергични. Въпреки че са весели и позитивни хора, понякога са и твърде пасивни. Представители на тази зодия имат нужда от имена, които им дават повече енергия: Александър, Борис, Владислав.

Жените имат нежна и мека природа. Но подобно на мъжете Телец, понякога представителите на този знак се нуждаят от повече енергия и увереност. На жените, родени под знака Телец, са им нужни имена, които ще помогнат да станат по-енергични и по-уверени в себе си. Например: Виктория, Александра, Катрин, Анна.

Зодия Близнаци

Мъжете са много приятелски настроени и общителни. Те лесно намират общ език с жените, но много рядко срещат истинската любов и се обвързват, тъй като не искат да се разделят със свободата си. Представители на този знак се нуждаят от стабилност,  подхождат им имена с по-хармонична енергия: Кирил, Валери, Петър.

Жените, имат ярък и не лек нрав. Трудно им е да стоят дълго време на едно място или да са в сериозна връзка. На жените Близнаци им подхождат имена с мека енергия: Валерия, Мария, Стефани.

Зодия Рак

Мъжете от тази зодия са твърде срамежливи. Понякога им е трудно да намерят постоянен партньор в живота само заради факта, че му е трудно да признае чувствата си към жената, която харесва. Отиват им имена като: Михаел, Александър, Стефан

Жените са чувствителни и уязвими по природа. Критиката от другите не само може да развали настроението им, но и да понижи самочувствието им. За жените от този знак са подходящ имена със силна енергия: София, Любов, Вяра, Ирина.

Зодия Лъв

Мъжете са с необичайна енергия. Но поради прекомерната любов към вниманието и общественото признание, хората около тях виждат само отрицателните им страни. Те не са достатъчно сдържани, затова им подхождат имена като: Виктор, Иван, Димитър.

Жените са със силен характер и постоянство, което й помага да постигне целите си. Но понякога й липсва мекота и отзивчивост. Брилянтните представители на тази зодия трябва да носят имена като: Андриана, Вероника, Маргарита.

Зодия Дева

Мъжете са сдържани по природа. Дори ако не е съгласен с другите и иска да изрази мнението си, в крайна сметка той просто си мълчи. Представителите на този знак трябва да бъдат по-уверени и отворени. Отиват им имената: Павел, Андрей, Симеон.

При жената понякога е изразен педантизмът, което излиза извън границите на разумното. Те могат да се ядосат много от всякакви несправедливости и дреболии. Ще им подхождат имена, които ги уравновесяват: Юлия, Марина, Теодора.

Зодия Везни

Мъжете имат много положителни качества. И единственото нещо, от което се нуждаят е име със силна енергия, което ще им даде още повече елегантност и чар. На представители на знака Везни ще им отиват имената: Илия, Юлиан, Стоян.

Жените  са  приятелски настроени и отворени, но твърде уязвими и възприемчиви. Нужни са им имена с мощна енергия: Ина, Виктория, Екатерина.

Зодия Скорпион

Мъжете – тяхната енергия може да бъде опасна за другите хора. Понякога хората дори се чувстват неудобно в компанията на мъже Скорпиони. Нужна им е хармоничната енергия на имена като Самуил, Калоян и Данаил.

Жените са подозрителни и несигурни спрямо себе си. Често им се струва, че другите са против тях, но всъщност тяхната енергия и очарование привличат другите хора. Жените Скорпион се нуждаят от повече доверие, така че ще им отиват следните имена: Виолета, Антония, Милена.

Зодия Стрелец

Мъжете са положителни и отворени към живота. Въпреки че в себе си са много затворени и често се чувстват самотно. За представители на знака Стрелец ще бъдат подходящи имената: Мартин, Симеон, Лъчезар.

Жените са весели и самодостатъчни личности. Ето защо им подхождат силни имена, които ще им помогнат да открият нови таланти и да постигнат целите си: Диана, Пламена, Лилия.

Зодия Козирог

Мъжете винаги искат да постигат целите си. Понякога те поемат твърде много отговорности, така че енергично силните имена ще им допаднат: Александър, Владислав, Иван, Дамян.

Жените имат най-силната енергия. Те успяват да достигнат висоти в кариерата, да изпълняват домакинските си задължения отлично и дори да отделят време за своите хобита. Имената за тях са: Валентина, Полина, Теодора.

Зодия Водолей

Мъжете често „летят в облаците”, но това е опасно, защото могат да се загубят връзка с реалността за дълго време, а това може да доведе до много проблеми. На тези мечтателни представители им отиват имена като: Кирил, Андрей, Виктор.

Жените, родени под този знак, имат силно биополе, поради което често се чувстват натоварени от чуждите енергии. Представителките на знака им отиват следните имена: Дария, Мария, Ема, Лора.

Зодия Риби

Мъжете имат по-емоционален и затворен характер. Мъжете Риби не показват емоциите си, но в тях бушува огън. Ще им отиват имена като: Максим, Даниел и Георги.

Жените  са много женствени, грижовни и отзивчиви. Но астролозите са забелязали, че представителите на този знак са много уязвими. За да се предпазят от негативното енергийно влияние на другите, им трябват имена като: Мая, Ева, Надя.

(Visited 25 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!