Какво очаква всяка зодия в любовен план това лято ?

Лятото е сезонът на любовта,  съпроводено от чаша хубаво, охладено вино, море, плаж…

Какво може да очаква всяка една зодия през летния сезон:

Зодия Овен

Ти ще имаш няколко човека в обсега на „радара“ си това лято. И въпреки че не търсиш обвързване и се наслаждаваш максимално на свободата, има един човек, който нямаш нищо против да видиш отново. Не го изпускай.

Зодия Телец

Подготви се за преживявания, които ще те отведат към седмото небе това лято. Емоциите ще бъдат хубави, миговете красиви, а спомените незабравими!

Зодия Близнаци

Лятото ти може би няма да е от най-вълнуващите, що се отнася до връзки. Умът ти не е фокусиран върху взаимоотношенията и среща с хората, а по-скоро върху целите и кариерата ти. Но ненадейно ще откриеш някой, който те разбира, подкрепя и стои зад гърба ти изцяло. Не го изпускай, щом разбереш, че това е човекът.

Зодия Рак

Ще имаш сексуална закачка, на която не залагаш големи надежди. Но това не значи, че тази закачка няма да продължи и през следващите сезони, просто трябва да покажеш сериозност.

Зодия Лъв

Мислиш си, че проста закачка ще се превърна в нещо истинско, и че ще продължи само няколко месеца. Но изобщо не е така. Това е много сериозно.

Зодия Дева

Иска ти се да откриеш своята половинка – горещото лято ще ти съдейства. Отивай на срещи. Виждай се с хора, опитвай. Твоят човек ще бъде достатъчно мъдър, за да дойде и да те сграбчи.

Зодия Везни

Всичко ще започне като секс между познати или приятели. Може би ще се опиташ да отречеш факта, че имаш чувства. Но и двамата няма да имате успех с това. Емоциите ще излязат наяве през лятото и трябва да им се отдадеш.

Зодия Скорпион

Лятото ще бъде горещо, но не само заради жегата, а и заради обекта на желанията ти, който е излязъл от приказките и те кара да летиш в облаците. Улови момента!

Зодия Стрелец

Колкото и да се страхуваш от думата „любов“ и да я избягваш, това лято ще имаш възможност да се превърне в нещо повече.

Зодия Козирог

Винаги имаш стриктен план за живота си и как искат да ти се случват нещата, но това лято няма да върви по план, а това ще те обърка по възможно най-сладкия начин и ще постави пред очите ти мъж, който знае как да всява ред в хаоса.

Зодия Водолей

Връзката ти ще премине на нов етап това лято и определено ще ти хареса как се развиват нещата. Ако си необвързана, не се отчайвай, очаква те ударна доза летни флиртове!

Зодия Риби

Страх те е от задълбочаване на взаимоотношенията, но това лято ще ти докаже, че в това няма нищо страшно, а напротив – можеш да се чувстваш желана в компанията на половинката си.


image0 (9K)