Камелия с автобиографична книга – вероятно ще има обидени!

Камелия сюрпризира с новината, че ще се разголи в автобиографична книга. В нея не смята да спестява нищо. Ще наблегне над житейските уроци. Тя не просто ще разкаже за живота си , но иска да помогне и да бъде полезна чрез опита си на читателите си, научи ЗАРАТА.

Певицата е убедена, че няма смисъл да разказва вече чути неща. „За мен автобиографията е едно пълно разкриване, в което не трябва да се спестява истината. Вероятно ще има обидени, но и те имат правото да кажат своята версия в своите биографии”, смята Камелия.

Тези дни най-после тя коментира ринопластиката, която си е направила. Камелия сподели, че носът й не е скъсяван, просто е изправен и е нужно повече време, за да се стигне до търсения резултат. Подложила се е на ринопластика, защото през последните години генетиката започнала да се проявява при нея. Носът е един от малкото органи, които се развиват цял живот. Във фамилията на баща й са „по -присъстващи откъм носове”, а с годините леката чупка на носа започнала да става по-видима. Имайки предвид, че на 10 януари тя празнува 50-тия си юбилей, решила „да се освежи и леко да изтрие тази гърбичка и връхчето на носа, което усмихвайки се висяло малко надолу”. Благодарение на филтрите, това не ми личало, но на живо се виждало. „В момента още се възстановявам от тази интервенция, защото при нея трябва да мине минимум година, за да се получи търсения резултат”, сподели тя.

Вярвам в доктора, който ми направи ринопластиката – проучила съм го, а той ми каза: „Имай търпение, ще се случи!”, сподели Камелия.

(Visited 2 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!