Списък с елитни компаньонки конфискуван в полза на държавата

Дълъг списък с имената и телефоните на елитни компаньонки беше конфискуван в полза на държавата с решение на Районния съд в Несебър. Поменикът е само част от доказателствата в процес срещу двама сутеньори, зареждали със свежа плът баровете „Клеопатра“, „Афродита“, „Велвет“ и „Парадайз“ в Слънчев бряг и изпращали майсторски клас от жрици в заведения в Банско и Пампорово, предаде „Дарик радио“.

[ad id=“225664″]
40-годишният Ангел Бухчев от Пловдив и 42 годишният Даниел Арабаджиев от Плевен бяха задържани при спецакция на полицията през септември 2014 г. За тях са работели 30 момичета на възраст от 20 до 35 години от вътрешността на страната.
Сводниците ги набирали чрез директен контакт или обяви в интернет. Първоначално им е обяснявано, че ще са еротични танцьорки, а при желание от тяхна страна можело да се преквалифицират и в проститутки. Тарифите били следните:

[ad id=“263680″]

20 лева за индивидуален еротичен танц на пилон, топлес танц без горнище и танц в скута на клиента – 50 лева. Стриптийзът струвал 80 лева. За втората част от „волната програма“ също имало определени тарифи: орален секс – 80 лв., половин час секс – 120 лв. и 170 лв. за 1 час.
След споразумение с несебърската районна прокуратурата сутеньорите получиха условни присъди.
Веществените доказателства по делото – точно 42 на брой, бяха иззети в полза на държавата. Най-невинните сред тях за флаери с изображения на жени по бельо, презервативи и лубриканти. Има и цял кашон с листове с изписани дати и имена на момичета: „03.09 Сряда – Ина, Боби 04.09 Алекс „Четвъртък – АлексР, Тереза“, „25.07. Петък – С., А., тефтер с надпис – My best friend, в който с химикал е написано „Митака 95€ – 800лв. Има и бележки от заплащане с банкова карта чрез пост – терминал. Парите, открити в сутеньорите – близо 20 000 лева обаче, ще им бъдат върнати. Според съдебното решение те не били предмет на обвинението и разследването.
Източник: offnews.bg

(Visited 251 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

image0 (9K)