НАЙ-НОВИ:

Стреляли се бандити по слънчевото ни Черноморие. Какви са тия аматьорщини? Ранени бандити…

Какво да си мисля? Шашкънии си мисля. Аман! Два месеца и половина вече, как вкъщи телевизорът е уволнен заради некадърност на тия, които правят телевизия. Така е – има ли сухо, гори и сухата. Някакво такова мълвеше една родна поговорка. Слушам само радио и то тия програми с хубава музика, ама и те май от реклами си докарват сухото, та през половин час човек е принуден да слуша за неща, каквито най-малко му се харесват.

За новините иде реч, щото от тях по-голяма реклама няма май. Стреляли се бандити по слънчевото ни Черноморие. Двама осакатени, а един се споминал от естествена смърт. За тях това си е естествената. Тя не идва кротко с косата,  както при нормалните хора докато спят.  Дай ѝ на нея пистолети, бомби, автомати и гранатомети. Явно и на нея ѝ е писнало от тия, от които на всички ни е дошло да тука .От престъпниците най-горе, до обикновения джебчия в трамвая.Трамвая!!! За билетчето се сетих.

Думата ми беше за престъпниците. Докато тия се разберат кой най-много ще краде, животът ни мина. Уж избори имаше, ама явно те нищо не означават. Що ли гласуваме? Гледам тука из Интернет един да казва, че управниците вина нямат ,дето тия се стрелят и трябвало ли, ако те се изтрепят в полето, министърът на земеделието да изгори. Не. Още по-нагоре . Друг сутринта пък пита: Какви са тия аматьорщини? Ранени бандити…

От Фейсбук: Тошко Маринов

  ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

-->
Най-нови