Астросъветът за днес: Подходящо време за различни сделки с недвижими имоти

Луната е в знак Дева до 17:33ч 15 юли – добре е да се започнат нови неща. Най-доброто време да се работи това, което изисква много прецизност и фокусиране. 

Луната надява монокъла и започва да следи дали всичко е на мястото си, има ли ред. Споровете с околните зачестяват, често се правят дребни намеци и се отправят критики. Сега са важни детайлите и подробностите. Хората като цяло се стремят повече към отговорност, ред, дисциплина. Стават по-практични, рационални и трезво мислещи. В този период е желателно да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време на открито.

Уязвим е стомаха. По-добре да се съблюдава диета. Тези, които имат чувствителни стомаси, за да избегнат храносмилателни проблеми, не трябва да ядат мазна и пикантна храна. Препоръчва се зеленчуково и плодово меню.

Лунен календар – 6 лунен ден от 10:17ч на 14 юли до 11:27ч на 15 юли

Първият от “благословените дни”. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Символ на този лунен ден е жеравът, който олицетворява връзката с боговете и възможността да се влезе в по-висшите състояния на съзнанието.

Всичко, което се случва в шестия лунен ден, е обхванато от аура на спокойствие и равновесие. Това е период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, те не засягат цялостната картина на живота. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци и съвпадения.

Този ден е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късмета ще ви се усмихне! Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Нужно е да се подхожда съзнателно към това, което се случва, навреме трябва да се прекратят недоволството и отрицателните емоции. Ден за опрощение, стремеж към любов и благодат.

Денят е подходящ за различни сделки с недвижими имоти. Нивото на риск е ниско, но не е най- добрият ден за импулсивни решения. Във всеки случай всичко това трябва да бъде добре обмислено, анализирано, претеглено и изчислено.

Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Добре е за отпускане, медитация, релаксация, йога. Специално се препоръчва пранаяма. Благоприятно въздействие оказват духовните практики. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване.

Шестият лунен ден е подходящ за малки домакински задължения. Можете да извършвате лека физическа и умствена работа, дребни ремонти или пренареждане на мебели, занимания в градината – засаждане на цветя. Прекомерните усилия могат да доведат до чувство на раздразнение, затова не се натоварвайте. Благоприятно е да се завършат започнатите неща.

Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Препоръчва се класически секс с традиционни пози. Въздържайте се от такива, които изискват по-активни действия. Бъдете мили нежни, ласкави, нека да има повече целувки и прегръдки.

Подстригването способства подобряване на вашето здраве. Ще откриете нови финансови източници в скоро време или нови способи за доходи.

Сънища (вечерните) – По-добре на никого да не ги разказвате и се отнесете съвсем внимателно, тъй като се считат за пророчески. Символите могат да открият на човека информация не само за него, но и за бъдещето му. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.

Слънчев календар – 26 слънчев ден – Ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили. Поканете гости, срещнете се с приятели. Давайте подаръци на близките си, които ще доставят радост на вас и на тях. Благоприятен ден за покупки, но да се купуват полезни неща, а не да се харчат излишни пари.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin

image0 (9K)