Гъмов останал без шофьорска книжка?

Станимир Гъмов се готви усилено за предстоящата премиера на представлението „Кучки” в „Сълза и смях”. С него на репетициите се потят и Даниел Пеев – Дънди, Албена Павлова и Неве Бозукова. Квартетът бе засечен преди дни от папараците ни на излизане от театъра.

Свидетели твърдят, че видели как актьорите тръгват заедно по столичната улицата „Раковска”, подхвърляйки си шеги и закачки. От всички най-активно се майтапел Гъмов – нищо че изглеждал като човек, на когото никак не му е до смях. Твърди се, че той почитател на купоните и чашката, заради което все изглежда уморен и недоспал.

Четиримата актьори вървеха групово до пресечката с ул. „Иван Вазов”. Пред дома на народния поет дамите си взели довиждане с господата и продължиха пеш напред.

Дънди и Гъмов пък се качили в малък син автомобил – една от електричките, които се дават под наем из цяла София. Зад волана се настанил артистът от сериала „Съни бийч”, а колегата му заел седалката до него. Според източник на „Уикенд” от арт средте, от няколко месеца Гъмов е с отнета от КАТ шофьорска книжка.

 


image0 (9K)