Динко от Ямбол пребил жестоко приятелката си

Ловецът на мигранти Динко Вълев е пребил с юмруци и ритници приятелката си Десислава. Причината за побоя е ревност, съобщава сайта dir.bg, като се позовава на „Burgas 24“.

Вълев обаче отрича.

Побоят е извършен на 11 април около 0:30 часа. Младата жена си е извадила медицинско свидетелство от Съдебна медицина в град Бургас.

Съдебният лекар д-р Янков при прегледа е установил, че 20-годишното момиче е с кръвонасядане и изразен травматичен оток на устните и множество кръвонасядания по лицето, крайниците и тялото.

По неофициална информация, причината за побоя, който е станал в къщата на Вълев в Ямбол, е ревност. След тържество по случай рождения ден на сестра си, ловецът на мигранти грабнал телефона на приятелката си с намерението да прерови съобщенията в него.

Тъй като апаратът бил заключен и се отключвал само с пръстов отпечатък, Динко повалил Десислава с удари на земята, след което взел пръста й и го поставил върху телефона. След това ловецът на мигранти извадил нож, заключил приятелката си в банята и се опитал да отреже русата й коса.

От Областната дирекция на МВР в Бургас съобщават, че Десислава е подала официална жалба в полицията днес. Преписката по случая ще бъде изпратена по компетентност на Областната дирекция на МВР в Ямбол.


image0 (9K)