Защо Алихан не отива на срещата със Зейнеп?

Тази вечер в „Опасно изкушение“ Зейнеп е разбита емоционално, а Йълдъз още не знае кой ще се появи в живота ѝ, тръгнал от родната Бурса за Истанбул.

Зелена светлина е на светофара пред влюбения Алихан. Той предусеща, че Зейнеп ще откликне на поканата му за среща, въпреки противопоставянето ѝ. В ДВД филма, който той ѝ даде, тя трябва да разбере кое е мястото, където ще я чака. Зейнеп се прибира и бърза да пусне диска, гледа, но не е наясно и пита Йълдъз, която разкрива ребуса – сестра ѝ трябва да се качи в най-високата сграда на Истанбул.

В „Опасно изкушение“ заплетените истории стават все повече

Новият герой в теленовелата е Кемал, който се оказва бивш съпруг на Йълдъз, с когото тя разтрогва брака си още на другия ден след подписването. Прави това по нареждане на майка си, която здраво е посяла у дъщеря си семето на сметкаджийството. Момичето научава от нея, че е потърсено от продукцията на някакъв сериал и бързо зарязва младежката си любов. Кемал се сдушва с Ендер и заедно планират да отмъстят на Йълдъз – всеки със своята си причина.

Зейнеп е нервна. Алихан не идва на работа. Момичето иска разрешение от Джем да си тръгне по-рано. Хакан докладва на приятеля си, че птичето е излетяло от кафеза.

Лила вижда Атеш пред дома си и е очарована от вниманието му, но той отново настоява да отидат в дома му. Тя е притеснена, ала в крайна сметка се качва с него на мотора и тръгват. Там обаче младежът се дрогира и я заключва.

Зейнеп се притеснява, че ще закъснее за срещата, тъй като таксито попада в задръстване. Алихан от своя страна избира нежни, бели цветя за любимата си и също пътува към мястото на срещата им. Телефонът му звънва и той чува писъците на племенницата си, която вика да я спаси. Той се побърква от притеснение, след като разговорът е прекъснат. Телефонът му пада под седалката. Секунди му трябват да реши къде да отиде, претегляйки положението.

Зейнеп е вече на панорамната тераса, а синеокият красавец закъснява.

Не въздишайте само по сините му очи!

В това време Алихан открива къщата на Атеш, успява да влезе вътре и да измъкне Лила оттам. Когато се качва в джипа и намира телефона си обаче вижда, че батерията му е свършила.

Обляна в сълзи, Зейнеп е предупредена от охраната, че трябва да си върви, защото затварят сградата. Навън е дошла нощта.

Вече в апартамента си, Алихан включва апарата си в зарядното и се обажда на Зейнеп, но тя му отказва. За нея вече всичко между тях е тотално приключило.

За да не се изложи, Лила отказва да подадат жалба срещу Атеш и вуйчо ѝ я оставя при себе си. Той научава от момичето, че Йълдъз е била в комбина с нея, за да излиза и да се среща с Атеш и я е покривала пред Халит.

На другия ден Зейнеп отива смазана на работа и Джем ѝ предлага да излязат заедно. Той разбира, че някой е разбил сърцето на асистентката му, но тя естествено няма как да сподели с него, че това е Алихан.

Ендер обещава на Кемал, че в най-скоро врме ще го вкара в къщата на Аргун при неговата Йълдъз.

ЗАРАТА


image0 (9K)