Зодия Водолей- астрологичен хороскоп за месец септември

На 1 септември, въпреки че денят е почивен, дайте изява на интелектуалните си способности и наберете скорост към нов връх в професионално отношение. Време е да помислите за бъдещите си цели, които все още са само неясни намерения.

[ad id=“225664″]

На 2 септември подобрете с перфектната си работа вашето материално състояние, след като имате тази възможност. Не предприемайте промяна на работното място. Бъдете внимателни и търпеливи.

На 3 септември сте готови да изливате яда и недоволството си на всеки, който се изпречи на пътя ви, но рискувате да си спечелите врагове. Ако това се случи днес, те ще ви мъстят и пречат и през следващите месеци.

На 4 септември поставете началото на нови задачи. Денят е подходящ за целта. Изчакайте до обед, за да сте сигурни, че ще избегнете промените, които могат да ви забавят и да ви отдалечат от мечтания успех.

На 5 септември, ако работите в сферата на услугите, се налага да предприемете промени на работното място. Не отказвайте допълнителна работа, защото е пряко свързана с бъдещите ви приходи.

На 6 септември, в почивния ден, срещите и запознанствата са нежелателни, дори и ако сте ги планирали. Отложете срещите си. Ако имате възможност и за вас денят не е почивен, си вземете отпуск и си останете у дома, защото сте изнервени.

На 7 септември очаквайте неприятности с ваши роднини. Заради поредните клюки ще ви искат пари, но без намерение да ви ги връщат. Откажете им без колебание, за да съхраните добрите си отношения.

[ad id=“263680″]

На 8 септември, в почивния ден, ще ви изненадат неочаквани промени. Не се ядосвайте, дори и ако се налага да промените
плановете си. Задълбочете се в задачите си, защото рискувате да изпуснете високото заплащане за положения труд.

На 9 септември, в почивния ден, сте прекалено самоуверени и рискувате да си създадете конфликти на работното място и да се провалите, без да го очаквате. Не си мислете, че сте безпогрешни. Проявете такт и бъдете почтени към колегите си. Работата ви спори.

На 10 септември поемете инициативата на работното място. Ще се наложи да се натоварите с повече задължения заради отсъствието на ваши колеги, но това е във ваш интерес. Отложете планираните делови срещи, откажете инцидентните.

На 11 септември не планирайте важни делови срещи, за да не се провалите. Не споделяйте плановете си за деня, нито целите си. Очаквайте приходи, които са достатъчни, за да сте спокойни през следващите седмици.

На 12 септември емоцията няма да ви позволи да изслушвате колегите си. Готови сте да спорите, но рискувате да навредите на работата си. Предпазвайте се от безпричинна критика към вашите колеги.

На 13 септември въпреки изкушението да работите свръх силите си и да притеснявате колегите си с непонятната им ваша деятелност, е добре да си наложите спокойствие. Постарайте се да отхвърлите неотложните си задължения, че от много активност ще ги забравите.

На 14 септември се чувствате най-добре сред близките си и уюта на своя дом. Ако имате работа, свързана с професионалните ви задължения, отхвърлете я до обед. Не давайте заеми.

На 15 септември, в почивния ден сутринта, ще се ядосате, защото ви налагат да си сътрудничите с хора, които не ви допадат като интелект. Внимавайте с новите делови запознанства. Примирете се с положението на работното си място.

На 16 септември, в почивния ден, завършете работата си до обед, защото следобед неочаквани проблеми, породени от трудности, изискват да се справите сами. Не давайте пари назаем дори и на ваши близки или приятели. Няма да си ги върнете.

[ad id=“236993″]

На 17 септември имате възможност за изява, но промените, с които както винаги не сте съгласни, няма да ви харесат. Не спорете, защото решението за тях е спуснато от високо ниво. Не ви съветвам да пътувате. Дебнат ви проблеми на пътя.

На 18 септември стабилизирайте постигнатото и не прекалявайте с настояванията си да получите похвала, която не сте заслужили. Не критикувайте. Днес сте олицетворение на народната мъдрост „залудо работи, залудо не стой“.

На 19 септември ще ви поканят да разкажете за идеите си във връзка с подобряване на работата. Ако имате своя фирма, се
възползвайте от тази възможност и дайте на всички да разберат, че знаете как да постигате целите си.

На 20 септември не очаквайте парите, които се надявахте да получите. Ако се занимавате с търговия, печалбата ви е сигурна. Запазете спечеленото, защото скоро ще ви потрябва. Общуването в този ден също ви носи удовлетворение и доволство.

На 21 септември се усамотете, вместо да изпадате във властта на емоцията и да се карате с всичките си колеги заради неприятни срещи, на които сте длъжни да присъствате. Деловите разговори са неочаквано ползотворни.

На 22 септември, в почивния ден, сте подготвени от сутринта за активна работа. В добро настроение сте и може да подразните ваш колега, който е дошъл без желание на работа. Служебните си задачи отхвърляте с лекота, ако не сте прибързани.

На 23 септември, в почивния ден, ви предстои добър за разговори ден. Ще имате успех както на работното място, така и в личния живот. Бъдете внимателни в думите си. Давайте право и на колегите си да кажат своето мнение.

На 24 септември, за да успеете да приключите задачите си и да започнете новите без изоставане, не мислете, че работите само за пари. Възползвайте се от добрите възможности. Започнете нова доходна задача, не оставяйте друг да я грабне под носа ви.

На 25 септември се пригответе за рутинна работа, но и за трудности, които сами ще предизвикате. Не отказвайте помощ и полезни съвети. Причината за вашите проблеми е в нежеланието ви да проявите разбиране към исканията на колегите си.

[ad id=“236999″]

На 26 септември ще ви предложат пътуване, което ви съветвам да приемете. Ще ви донесе признание и ще ви накара да се
отпуснете заради промяната на обстановката. Проведете отложените делови срещи и разговори.

На 27 септември ще блеснете с възможностите си и ще докажете на всички, че трудностите на работното място не ви притесняват. Подгответе се за неочаквани обрати заради спешни задачи, с които ще натоварят вас.

На 28 септември се предпазвайте от крайности в поведението и от желанието си да спорите и да се заяждате. Няма да спечелите нищо друго освен неприятности, които ще блокират работата ви.

На 29 септември денят е почивен, а вие стабилизирайте отношенията си и постигнатите резултати до този момент. Съветвам ви да не започвате новите си задачи. Ще ви донесат загуби.

На 30 септември, в почивния ден, не прекалявайте със стремежите си към нови запознанства само защото сте решили да смени те средата си. Ще изживеете много разочарования, които ще се отразят и на качеството на работата ви.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)