Зумба – тайната за идеална форма

Зумба е  наименованието на най-забавния начин за отслабване, тонизиране и цялостно изграждане на перфектна фигура. Това е съчетание между танц и фитнес в едно. Най-новият хит в тренирането, подлудил  всички с бързите си резултати, дори  Мишел Обама.  Движенията са лесни и забавни, а песните са хитови.  Стиловете са  разнообразни – бачата, меренге, кумбия, поп, самба, диско, танго, ча-ча-ча, дори виенски валс. Не е необходимо да имате предишен опит, за да тренирате  зумба. Не Ви е необходим и партньор. Просто, докато танцувате на любимите си песни и се наслаждавате на лесните хореографии, влизате във форма и се забавлявате. Все едно сте на купон, не е ли прекрасно? Единственото, което трябва да носите със себе си е усмивката си.

Зумба е подходяща за всички възрасти дори за деца. След приятните занимания ще усетите прилив на енергия и повишена работоспособност/за разлика от останалите спортове/. Танцувайки, часът минава неусетно. Също толкова неусетно изгаряте стотици калории и активизирате метаболизма си.

[ad id=“225664″]

Ползите от зумба ли? –  стегнато и слабо тяло, идеална възможност за разтоварване от напрегнатия тежък работен ден, горене на калории, физически комфорт и удоволствие от тренировката, регулиране на теглото, засилване на имунитета, изправена и красива осанка… Да продължавам ли?

Само след 3-4 занимания Вашите приятели и близки ще Ви питат с какво се занимавате. След месец ще сте вече неузнаваеми.  За още по-добри и бързи резултати, в моята програма прилагам и упражнения в съчетание с метода “Пилатес“ /начина, по който самия Дейвид Бекъм поддържа своята завидна спортна форма/. Това е система от упражнения, насочени към проблемните зони, най-вече в областта на корема, бедрата и ханша.

Зумба е подходяща форма и за семейно практикуване – докато тренирате, прекарвате повече време с децата и близките си. Преживяването за всеки е различно хубаво. Срещате се с други хора, които имат подобни интереси, намирате нови приятели. Научавате нови стъпки и танци и има с кого да ги споделите.  Със Зумба се грижите едновременно  за доброто си настроение и за отличната си форма.

zumba_Gala (8)_resized

Къде и кога да тренирате ? – Всеки  вторник и четвъртък от 19:30 и всяка неделя от 18:15 в аеробик  залата на Сити Център Стара Загора. Залата се намира на бул. “Княз Александър Батенберг 24″ на ъгъла с ул. „Цар Калоян“ /зад клиника Ниамед/, ет 2. тел. 088 972 75 39

galina_tanci030816 (3)_resized

Докоснете се до тренировката на звездите! Очакваме Ви!

Вижте още:

Как да изберем своя треньор

Танците – начин за разтоварване и още нещо…


image0 (9K)