Иванчева: 23 часа сме затворени на аварийно осветление, без слънце и без прозорец

„Не може всички жени да са на едно място за цялата страна, а мъжете да имат затвори в почти всяка област. 23 часа стоим затворени на аварийно осветление, без слънце и без прозорец. Нямаме дори топла вода. Не е вариант ние да пътуваме от Сливен с три транспорта, за да може да дойдем за защитата си в София.“ Това заяви от ареста Десислава Иванчева пред камерите на бТВ.

[ad id=“225664″]

„Подкуп или дар от наше име не е искано. Това е една офанзива от група строители, които са свикнали да си плащат, но в наше лице нямаше подобно нещо. Не вярвам на следователите и прокуратурата, но в съда да“, каза още бившият кмет на столичния район „Младост“.

„Имам обръщение към избирателите ни – не се поддавайте на манипулации, вярвайте ни, не ни оставяйте, рано или късно ще докажем нашата невинност“, апелира Иванчева.

„Имах уговорени дати за инвитро, които в момента не мога да правя. Най-скъпата ми вещ е джип, купен с пари, спечелени от транспортната ми фирма“, разкри Иванчева.

„Искахме да решим проблемите на община Младост. Искахме да не е толкова застроено. Това е модерен концлагер, ареста в София е рушаща се сграда. При тези условия ние готвим нашата защита“, заяви Биляна Петрова.

[ad id=“263680″]

„Вярвам в правосъдието. Искам да кажа на дъщеря си, че много я обичам. Разделиха ме от детето ми“, завърши тя.


image0 (9K)