Играта в „Безмилостен град“ преминава във война или в целувка?

Тази вечер в хитовия турски сериал „Безмилостен град“ любовта все не намира верния път между две сърца, които са отдадени едно на друго.

Дамла и Дживан още си играят на криеница, Недим и Джемре са обсебени от чувствата си, но той е насочил към нейното фиктивно семейство яда си, Джерен се домогва до Дженк, но пък господарският син гледа в съвсем друга посока.

Недим пътува към Дженк. Той пристига в момент, когато пияният му братовчед, подкрепян от жена си, плете крака извън залата с боксовата круша. Двамата се смеят на залитанията му, а Недим погрешно приема картината за идилична и решава да не се показва. Малко по-късно, разяден от чувствата си към Джемре, Дженк я пита как издържа да обича толкова силно Недим и да не е с него. Задава ѝ още един въпрос: Какво би станало, ако прокълнатото ѝ сърце обикне друг…

Агях разговаря с починалия си брат и му обещава, че нищо и никой няма да го отдели от племенника му.

Агях дава на Джерен това, за което тя нахълта в живота им

Дженк и Недим сами, по един, се борят със спомените и мислите си. Дженк съжалява за всичко, което той е причинил, разбирайки ясно, че братовчед му иска война и вече я води. Наясно е и въпреки това  някак примирено се съгласява да приеме каквото и да било.

Ще познаете ли Дженк от “Безмилостен град” като блондин?

Джемре отива при психоложката и споделя с нея, че обича Недим и трудно понася ревността си към него от Джерен. Признава също, че въпреки всичко, което е направила – да се омъжи за Дженк, за да е до Недим в къщата, е пълен провал, защото трудно понася омразата на Недим към нея. По думите ѝ тя е стигнала до задънена улица и се чувства ужасно.

Дженк се събужда след напиването предната вечер и си припомня разговора с Джемре преди да си легнат. Тя му обяснява защо не е искала да се разведат и че го е направила единствено заради това, че ядът у Недим от тяхната женитба го е подтикнал да се изправи срещу болестта си.

Джемре си тръгва от г-жа Оя и не успява да каже тайната на Дженк, не разбира и това дали Недим си спомня всичко от детството си насам. Двамата с него  се сблъскват на стълбите пред кабинета на лекарката. Разговарят, дори имат своя момент на интимност, в който той едва не я целува. Но всякаква нежност отлита яко дим чрез гнева на доскорошния инвалид.

Шениз нахълтва в стаята на Джерен и я упреква, че отново твърде рано се радва, но малката я парира с думите, че ще бъде най-щастлива тогава, когато успее да ѝ отмъсти задето я е омъжила за Недим.

Недим иска да знае защо Джемре е била при психоложката, но тя завоалира отговора си. Когато става дума за Дженк, Недим изхвърчава навън и се сблъсква отново с Джемре, която нарочно го чака. От няколкото разменени фрази, младата жена разбира, че той помни какво се е случило между него и Дженк, когато са били деца.

Дживан и Дамла все още си играят на котка и мишка, а са толкова влюбени един в друг.

Дженк решава да се върнат в конака.

 


image0 (9K)