Лунен календар на Алена за 12 декември

Луната е във Водолей. Изгрява в 11.29 ч. Залязва в 21.36 ч. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 5-и в 6-и с изгрева й. Управител на деня е Меркурий. Цветът на деня е зелен. Минералът е яспис.

БИЗНЕС И ПЪТУВАНИЯ: Интригите, задкулисните борби и машинациите в днешния ден ще бъдат бързо разкрити. Склонността към самозаблуда, допълнена с меркантилност, ще ви хвърли в кризата на неочаквани дългове. Бъдете внимателни и планирайте правилно разходите си.

СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ: Менюто ви в този ден трябва да е разнообразно, но без ястия с тлъсто месо. Не правете покупки за дома извън хранителните и домакинските. Не отказвайте помощта на най-близкия си човек.

БЕБЕТАТА, РОДЕНИ В ТОЗИ ДЕН: Ще имат труден житейски път. Обстоятелствата могат да ги пречупят, затова трябва да бъдат възпитавани в сила на Духа. Ще са добри обществени дейци.

КРАСОТА И ЗДРАВЕ: Водните процедури са полезни за всички зодиакални знаци. Пречистете организма си от токсини.

ОПЕРАЦИИ И БОЛЕСТИ: Забранени са операциите на ставите, вените, нервната система и очите, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане, както и лечението на артрит.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)