Любимият гювеч на различните зодии

Обичаме гювечи не само защото са част от традиционната българска кухня. Освен това този тип ястия са подходящи за зимните месеци, когато тялото се нуждае от нещо топло, уютно и засищащо.

Овен

Като огнен знак Овенът харесва горещо! Слагането в гювеча на пикантно разнообразие от лют пипер и чили е точно на мястото си.

Телец

Те обичат разнообразието от храни, така че гювечите със сирена в комбинация с месо са най-обичаните от тях.

Близнаци

Те са традиционалисти и не обичат експериментите в кухнята. За тях най-подходящите са гювечите с пилешко месо и картофи.

Рак

Те са най-домашният зодиакален знак и за тях може да се обзаложим, че ще направят гювеч само с домашни или био продукти.

Лъв

Обичат да имат поглед върху всичко и да бъдат център на вниманието. Така, че дори и да приготвят зеленчуков гювеч, те ще оберат овациите.

Дева

Девите са склонни да бъдат най-здравословният знак на зодиака, така че ще оценят по-здравословно приготвяне на всеки тип храна.

Везни

Обичат да готвят заедно с партньора си и тъй като се управлява от Венера всеки гювеч ще бъде сервиран с грация и красота.

Скорпион

Те са царене на подправките. В техния гювеч ще откриете вкусове, които дори не подозирате, че ще паснат толкова добре на това ястие.

Стрелец

Харесва малко подправки и обича лесните ястия. В неговия гювеч ще намерите всичко, което е имал на готово в хладилника.

Козирог

Те обичат сложните ястия, така че лесно ще ги впечатлите с вкусна капама с различни видове месо и ориз.

Водолей

Те са ексцентричната група от зодиака и обичат да изпробват нови неща. Комбинация от наденица, тиква, швейцарско сирене и кисело зеле е точно като за представител на тази зодия.

Риби

Те са по-склонни към веганството, заради състрадателния им характер. Така че, не се учудвайте, ако заложат само на зеленчуците.

 


image0 (9K)