Нова звезда на чалга хоризонта – боксьорка

Секси брюнетката Палома Митева, която тренира бокс е новата чалга звезда.  Тя издаде първото си парче в дует с Анелия, а песента им „Влез, влез“ веднага провокира с текста хиляди коментари.

„Ходя на бокс, интересно ми е и се чувствам много мъжко момиче, когато тренирам. Дава ми самочувствие, че мога да набия някого, ако ме ядоса“, споделя Палома и добавя, че е емоционална, нетърпелива и хаотична.

Какво мислят нейните приятели за нея: „Те ми казват, че не мога нито да пея, нито да танцувам, но аз не смятам така“, смее се Палома, която мрази да става рано, дразни се от нагли хора и плаче на всички любовни и емоционални филми.

Друг интересен факт е, че Палома е дъщеря на известната журналистка Доника Ризова. Години наред тя работи в Дарик радио и телевизия „България он ер“, а след това създава свой туристически сайт и ПР агенция. Носителка е на отличието „Златно перо“ на Съюза на българските журналисти.

„Обичаме двете да си сипваме вино в двора и да си говорим за живота. Това ми е любимото нещо. Да съм много умерена във всичко и да казвам нещата, които чувствам – това са ми най-ценните и полезни съвети от нея“, казва Палома.

Палома обича да си хапва по много и мечтае да стане невидима, за да се промъква в домовете на хората и да ги подслушва какво си говорят, пише „България Днес“.


image0 (9K)