От вратите, които отваряме и затваряме всеки ден, зависи животът, който живеем

Искате да добавите към дома си нещо красиво и да го обновите по свой собствен дизайн?

В този случай изберете стил и качество съчетани във врати произведени в България!

Вратата е лицето на всеки дом! Тя е важна част от интериора и дизайна на вашия дом. Магазин „АВС”, намиращ се на бул. „Свети Патриарх Евтимий” №130, Ви предлага богат избор от висококачествени блиндирани и интериорни врати и климатици на добри цени, за да можете да направите най-добрия избор за дома си!

Когато купувате нещо за вкъщи, не е просто подмяна на старото с ново, а показва вкуса Ви. Магазин “АВС“  предлага голямо разнообразие от модели, за да изберете този, който отразява най-добре вашата същност.

Дали бихте предпочели стилни сребристи лайстни, елегантни изпъкнали детайли или класически стандартен модел, най-важното е да изберете модела, който ще превърне жилището в дом! Ако желаете плъзгаща врата или хармоника с чупещи крила, тук ще намерите огромно разнообразие от стилни предложения!

Основните изисквания на клиентите, търсейки врата за своя дом, са тя да е сигурна,  да има красив външен вид, да е функционална, лесна за всекидневно използване и да бъде произведена по точен размер за съответния отвор.

Ще откриете голямо разнообразие на входни врати с различни видове покрития, така ще изберете най-подходящото съчетание за вашето жилище.
Добавете към вашия дом красота и стил с врати, произведени в България.

В магазин „АВС“ има чудесни предложения! Заповядайте и се уверете сами!

!!!ПРОМО: Българска интериорна врата само за 200,00 лева.
Освен с врати, магазин „АВС” ще Ви впечатли и с богат избор от климатици на водещи световни производители – Daikin, Panasonic, Fuji Elektric, Gree, Chigo и други. Благодарение на новите технологични разработки на някои от производителите, получавате енергийна ефективност до над 50% от хиперинверторните им модели. Всички климатици са с включен безплатен монтаж!

!!!ПРОМО: Климатик Daikin FTXB 25C /BUT9/ за 1020,00 лева с безплатен монтаж!
Ако искате нещо различно, ново и стилно, значи сте на правилното място!

Изберете българското качество!

„От вратите, които отваряме и затваряме всеки ден, зависи животът, който живеем.“
У.Шекспир

Шоурумът ще откриете на адрес:
Стара Загора
бул. „Свети Патриарх Евтимий“ № 130
e-mail: [email protected]
тел: 0885 414 684
В интернет на: www. vratiabc.com


image0 (9K)