„От любов към българското“ пристига в Стара Загора

Ново българско изложение в помощ на малкия бизнес пристига в Стара Загора

От 23 до 28 май в Стара Загора се организира изложението „От любов към българското“

Изложението „От любов към българското” обединява няколко основни сектора: български ръчни изделия, био и натурални хранителни продукти, дрехи и кожени изделия, българска традиционна кухня.

Характерно за него е, че всичко, което се продава там, е с български произход. Изложителите са настанени в дървени къщички и щандове, декорирани с традиционни и автентични предмети от българския бит. За настроение на посетителите звучи българска народна музика.

Проектът е създаден за всички, които ценят и търсят произведените в България продукти.

Той е за всички, които държат на високо качество и предпочитат родното производство, пред чуждото. Изложението „От любов към българското” е подходящо за посетители от всякаква възраст, както и за цели семейства. Освен за гости, изложението се прави и за да подпомогне и популяризира малките производители на възможно най-автентични български храни и изделия.

“Нашата цел е да подкрепяме това малко производство, защото така производителите могат да се развиват, да подобряват материалната си база, качество, услуги, а от това ще спечелим всички ние. Все повече хора се обръщат към идеята за здравословния начин на живот, домашно отгледаната и приготвена храна, както и предпочитане на българското и домашно производство, пред масовото и чуждото такова”, казва организаторът Стоян Венев.

Той добавя, че също така отдава и безплатна площ за благотворителни инициативи, набиращи средства за дадена кауза.

Изложението се провежда във формат национално турне тази пролет, като гостуването му във всеки градовете ще продължи по шест дни.

Вече бяхме в Г. Оряховица, Свищов, Шумен, Варна, следват Стара Загора, София и Пловдив, споделя Стоян Венев и добавя: Вижте повече за нас на фейсбук страницата ни: От любов към българското

В Стара Загора изложението ще бъде разположено до парк „Алана” и СОУ „Васил Левски” всеки от дните между 10:00 и 20:00 часа.

Всички желаещи производители могат да заявят участието си на: тел. 0894 700 679 или e-mail: [email protected]


image0 (9K)