Рачков, нямаш стигане, човече!

С тези и подобни суперлативи са изпъстрени коментарите на зрителите в социалната мрежа, гледали поредното шоу на Димитър Рачков, излъчено снощи по Нова ТВ.

За разлика от друг път, хейтърите сякаш са здраво приспани от лютата Баба Марта и всички мнения за предаването са само положителни, заредени с прекрасни емоции.

Ето и част от тях, публикувани в страницата на Забраненото шоу на Рачков:

Рачков….Голям си!
Нямаш надминаване!
Тази вечер Шоуто беше Мега добро.

Невероятни гости, прекрасен Рачков! Благодаря за зареждащите 2 часа и половина!

Мииналата неделя в шоуто Рачков ожени три двойки без те да са подозирали какво ги очаква

Просълзихте ме, браво. Поздрави от Германия ❤️🇧🇬

Браво, Митаче! Притежаваш хумор който извлича най- доброто и от гостите, а те са забележителни! Много разчупено и професионално е направено.Бъди себе си това ти е тайната подправка..неподправен! Много смях.Благодарим ти!

Страхотно шоу, с уникалните български звезди! Чудесни сте. Давате ни уникално настроение и готин заряд за началото на седмицата!

Абе хора, забавлявайте се. Аз пък се смях на Фънки с глас. Имайте повече чувство за хумор. Със сигурност не се е облякъл така, за да чуе мнението Ви, а да ви разсмее.

Наистина финалът бе страхотен!А Веско Маринов ми напълни душата!Благодаря ви!

Днес шоуто беше на хубава тема и смислено. Разчувства ме музикалната китка накрая! Васко Найденов и Веско Маринов носят такъв заряд! Страхотни!
Продължавайте все така!

Рачков може всичко дори и на луната да отиде. Велик си, Рачков, готино ми е да ге гледам.Бъди здрав и все така да забавляваш нас твоите зрители.


image0 (9K)