Родените на 4-ти септември – прагматични, прями, верни, но и потайни

Родените на 4-ти септември – прагматични, прями, верни, но и потайни

Енергичен, интелигентен, прагматичен и прям човек с ясна мисъл и убедително поведение. Отличава се с последователност, реализъм, приспособимост, трудолюбие и усърдие в работата. Умее да се възползва от обстоятелствата и благоприятните случаи. При него сигурността върви ръка за ръка с отварянето на съзнанието. Жи­тей­ският му път е белязан от разчитане само на себе си, от постоянство и кон­струк­ти­ви­зъм в действията, от усилия и трудно постигнати успехи. Това, което го кара понякога да бъде потаен и прикрит е страхът, че може да бъде погрешно разбран от другите. В този смисъл трудно разкрива тайните си дори на най-близките.

[ad id=“225664″]

В сферата на чувствата и личния живот този тип хора са верни и предани, но и взискателни и понякога критични партньори и съпруг/съпрузи. Трудно се влюбват, но направят ли го са напълно отдадени на човека до себе си. По правило мъжете, ро­де­ни на тази дата са винаги вежливи и търпеливи във взаимоотношенията с другия пол. Жените са романтични, вежливи и сдържани, поемащи отговорността за мъжа си и неговите действия.

Негативни страни: Неудовлетвореност, вътрешно безпокойство, фатализъм, необ­мис­лени действия. Чувство за изоставеност и самота Тъга, неустойчивост, деспо­тич­ност.

Щастливи числа и дати /за работа, срещи, хазарт и др/:  4, 8, 13, 17, 22,  26, 31, 35, 40, 44, 49

Привличане с хора с рождени числа от всички месеци:  4, 8, 13, 22, 26, 31

Съвместимост /партньори, брак/:  Козирог, Телец

horoskop-astrom.com


image0 (9K)