Розова долина привлече седем футболисти за пролетния полусезон в Трета Югоизточна лига

ФК Розова долина Казанлък започва зимната си подготовка за  пролетния полусезон в Трета Югоизточна лига  на 10 януари, понеделник, научи ЗАРАТА.
Отборът ще проведе първата си тренировка от 15:15 ч. на стадион „Севтополис“.
Тимът привлече седеме нови фтболисти – Антон Огнянов, Ивелин Илиев,  Цветан Чахов, Кольо Чахов, Данаил Иванов и Калоян Петров. Очаква се евентуално към отбора да се присъедини и Венцислав Иванов, който в момента води преговори с отбор от втора лига.
Розова долина ще изиграе 6 контролни срещи.
Първата контрола е предвидена за 15.01, срещу втория в класирането ФК Саяна (Хасково). Срещата ще се играе от 11 часа, но допълнително ще се уточни мястото на провеждането й.
Предвидени са проверки и срещу ФК Черноморец 1919 (Бургас) на 22 януари, ФК Ямбол 1915 (Ямбол) на 29 януари , ОФК Несебър (Несебър) на 2 февруари, ФК Загорец (Нова Загора) на 5 февруари и ФК Карнобат (Карнобат)на 12 февруари. Всички срещи ще се играят в събота с изключение срещу ФК Несебър, която е насрочена за 2 февруари, сряда.
На 19 февруари започва първенството в Трета Югоизточна лига, където „розите“ ще бъдат домакин на Локомотив 1926 ll (Пловдив).

image0 (9K)