Светльо Витков, Кольо Гилъна и Ерол Ибрахимов забиват на „Beerфестът“

Светльо Витков, Кольо Гилъна и Ерол Ибрахимов, познати още като Група Екс, са част от програмата на 4 септември, събота, когато ще зарадват публиката с познатите хитове на „Хиподил“, „Контрол“ и „Уикеда“. Преди тях сцената ще превземат старозагорската група Иво Руев Бенд 69 и врачаните от Докторс Гого Бенд.

Beerфестът се провежда още от 2015 г. и през годините постепенно се превърна в много важна част от календара със събития на Стара Загора. Негови организатори още от старта му са Община Стара Загора пивоварна Загорка.

Гостите на събитието могат да се включат и в различни активации и игри до неговия финал в неделя. Специална зона за релакс очаква най-слънчевите бирени ентусиасти. Те могат да премерят сили в безплатни двубои по джага или просто да се насладят на споделените моменти с приятели в кът за отдих на една от най-любимите за българите бири – „Ариана“. Бирата, „направена от слънце“, ще им даде възможност да усетят позитивната енергия на слънцето, защото част от енергията, с която се захранват мебелите в зоната е получена директно от слънцето, посредством мини соларна инсталация до самия кът.

Всички, които искат да запечатат паметни моменти от своето емблематично изживяване, ще могат да направят своя оригинална снимка или селфи на специално обособена фото рамка и да запазят „Доброто тук“.

 


image0 (9K)