Скок от четвъртия етаж спаси жена от подивял любовник

25-годишната жена, за която бе съобщено, че е пострадала след скок от хотел в Приморско, не е опитала да се самоубие, както всички смятаха, а е бягала от подивелия от ревност свой любовник. Това е научил Флагман.бг от изключително информиран източник.

Както и ЗАРАТА писа инцидентът е станал на 30 юли в наета квартира от софиянци на ул. „Лилия“ в курортния град.

25-годишната С.Т. и 30-годишният М.Ю. имали извънбрачва връзка. Мъжът имал зад гърба си друга жена и деца, които го чакали  в София.

Двамата тайно дошли на почивка в Приморско, но вместо да се радват на слънчевите лъчи, между тях избухнал огромен скандал.

30-годишният М.Ю бил страшно ревнив към по-младата си и много красива любовница. Не й давал да погледне друг. Още повече да се заговори с някого. Буквално в първите дни от престоя им в Приморско мъжът откачил от безпочвени подозрения към момичето.

Воден от ревността си, на 30 юли в следобедните часове, софиянецът нахлул в хотелската стая, врътнал резето и вдигнал скандал на половинката си. Още с влизането той започнал да я блъска в стената, да я обижда и удря.

Мъжът буквално й сцепил веждата, откъдето бликнала кръв. Уплашена, младата жена викала за помощ, но нямало кой да я чуе. Ревнивецът я съборил на земята и запушил устата й, след което я хванал за косата и взел да я влачи из цялата стая.

„Ще те убия”, крещял загубилият разсъдъка си мъж. От преживяния стрес и нечовешкия побой, жената, която отгоре на всичкото била астматичка, започнала да се задушава. Това обаче въобще не трогнало насилника и той продължил да я налага с ритници и юмруци.

В един момент момичето успяло да отскубне от лапите му и директно се запътило към терасата, като единствена възможност да избяга. Без да мисли, отворило вратата към терасата и скочило през парапета на долния етаж. За нейно нещастие обаче врата на балкона на третия етаж била заключена и тя нямало къде да се скрие.

От страх да не я последва побойникът, тя скочила върху покрива на съседна постройка, която всъщност била ресторанта към хотела и така пострадала. При падането й настъпила суматоха, събрали се очевидци, които помогнали на момичето, а персоналът веднага звъннал на полицията.

25-годишната жена веднага е откарана в болница. По информация на Флагман.бг е със счупено бедро и й предстои тежка и скъпоструваща операция.

Източник: Флагман.бг

25-годишна се метна от четвъртия етаж след семейна разпра в Приморско

 

 


image0 (9K)